📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
buty zaiste motocyklowe...
Wyzimlak napisał/a:
Jak pizda fajnie się zawróciła jak zobaczyłą tą stope. Pierwszy raz w życiu krew chyba zobaczył. Jebane ścierwa.
W szpitalu (Śląsk) na urazówce trafił się już nieraz taki pacjent, ostatni którego pamiętam spadł z drzewa (wiśni więc wydawać by się mogło nisko, ale facet dosyć otyły), otwarte zwichnięcie ze skręceniem. Pacjent zaczął chodzić po około 3 tygodniach, ale cała rekonwalescencja trwała znacznie dłużej.
Gosc sie jeszcze zapytal czy nie widziala ze oni nadjezdzaja ja pierdole
T3RMINATOR napisał/a:
To nawet nie złamanie tylko cała stopa wyrwana ze stawu. Tam jest tyle więzadeł ze chyba już nie rozchodzi stopę pewnie w szpitalu wyjebali do kosza.
Brzmi mądrze ale równie dobrze uszkodzone mogło zostać tylko jedno wiązadło. Nie wiem bo nie jestem chirurgiem. Ale generalnie filmik dobry, ponoć na motorach twardziele, a zbroje obsrali na widok urwanej stopy jakby lądowali w Normandii
Cham napisał/a:
Z ciekawości - co by jej dały buty motocyklowe?
Usztywniły staw skokowy, buty na moto mają wysoką cholewkę z ochraniaczem, podobnie troche do narciarskich. Uraz na pewno byłby słabszy gdyby je założyła.
dennissliwa napisał/a:
Tak sie kończy jazda na czerwonym
Właśnie się zastanawiałem, czy ktoś to zauwazył
uwielbiam patrzec jak jezdza w krotkim rekawku, spodenkach i klapkach
nie ma to jak na kole wjechać na skrzyżowanie przy czerwonym świetle a tak btw. jakby miała buty na moto to by nóżka była cała
Jazda w trampkach bez butów ochronnych zawsze się tak kończy. Brawo inteligencji.
To tylko plecak bedzie nastepny
I na koniec jeszcze sie pyta kierowcy czy ich nie widzial?! Kurwa debile na czerwony przejezdzaja, a ty jeszcze masz sie martwic czy aby kolejny nie zamierza zrobic tego smego. jebal go pies.
Noside napisał/a:
Oby jej chłoptaś nie miał fetyszu stóp.
Dlaczego? Może teraz nosić przy sobie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów