📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
buty zaiste motocyklowe...
Wyzimlak napisał/a:
Jak pizda fajnie się zawróciła jak zobaczyłą tą stope. Pierwszy raz w życiu krew chyba zobaczył. Jebane ścierwa.
W szpitalu (Śląsk) na urazówce trafił się już nieraz taki pacjent, ostatni którego pamiętam spadł z drzewa (wiśni więc wydawać by się mogło nisko, ale facet dosyć otyły), otwarte zwichnięcie ze skręceniem. Pacjent zaczął chodzić po około 3 tygodniach, ale cała rekonwalescencja trwała znacznie dłużej.
O jak pięknie chuj mu w dupę
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Gosc sie jeszcze zapytal czy nie widziala ze oni nadjezdzaja ja pierdole
Z ciekawości - co by jej dały buty motocyklowe?
Brzmi mądrze ale równie dobrze uszkodzone mogło zostać tylko jedno wiązadło. Nie wiem bo nie jestem chirurgiem. Ale generalnie filmik dobry, ponoć na motorach twardziele, a zbroje obsrali na widok urwanej stopy jakby lądowali w Normandii
Cham napisał/a:
Z ciekawości - co by jej dały buty motocyklowe?
Usztywniły staw skokowy, buty na moto mają wysoką cholewkę z ochraniaczem, podobnie troche do narciarskich. Uraz na pewno byłby słabszy gdyby je założyła.
dennissliwa napisał/a:
Tak sie kończy jazda na czerwonym
Właśnie się zastanawiałem, czy ktoś to zauwazył
uwielbiam patrzec jak jezdza w krotkim rekawku, spodenkach i klapkach
Oby jej chłoptaś nie miał fetyszu stóp.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
nie ma to jak na kole wjechać na skrzyżowanie przy czerwonym świetle a tak btw. jakby miała buty na moto to by nóżka była cała
I na koniec jeszcze sie pyta kierowcy czy ich nie widzial?! Kurwa debile na czerwony przejezdzaja, a ty jeszcze masz sie martwic czy aby kolejny nie zamierza zrobic tego smego. jebal go pies.
Noside napisał/a:
Oby jej chłoptaś nie miał fetyszu stóp.
Dlaczego? Może teraz nosić przy sobie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów