📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
To nawet nie złamanie tylko cała stopa wyrwana ze stawu. Tam jest tyle więzadeł ze chyba już nie rozchodzi stopę pewnie w szpitalu wyjebali do kosza.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Huj im w dupę i kamieni kupę...
Tęczowa skarpetka więc pewnie lgbt. Kierowcy samochodu należy się medal za usuwanie ścierwa
Dlatego drogie dzieci zakładamy odpowiednie buty( i nie zapierdalamy jak osły)
w najnowszą beemwice fak
Cham napisał/a:
Szkoda mi tylko auta.
Co szkoda? To nie jego wina że się motopizdeczki zajebane w niego na czerwonym wbiły haha będą bulić i zarobi za to jeszcze więcej niż koszt naprawy
@Up do gównianych eskspertów.
Jakby miała prawdziwy mundór "motopizdy" to "prawdopodobnie" by się chuja stało.
Jebać ludzi na moto bez sprzętu.
Jakby miała prawdziwy mundór "motopizdy" to "prawdopodobnie" by się chuja stało.
Jebać ludzi na moto bez sprzętu.
ziu napisał/a:
@Up do gównianych eskspertów.
Jebać ludzi na moto
Juz poprawilem Twoja wypowiedz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów