📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niektórzy naprawdę powinni zostać odizolowani od normalnego społeczeństwa. Żyć sobie gdzieś i rozmnażać się z podobnymi do siebie upośledzonymi osobnikami.
Pantilion napisał/a:
Niektórzy naprawdę powinni zostać odizolowani od normalnego społeczeństwa. Żyć sobie gdzieś i rozmnażać się z podobnymi do siebie upośledzonymi osobnikami.
ja to bym ich wszystkich do polski dawal
Kiedyś postulowałem utworzenie rezerwatów dla patologii na terenach gdzie mogli by się staczać do oporu nie stwarzając zagrożenia dla ludzi. Należy wydzielić teren na Podlasiu, ogrodzić go i ustanowić wieżyczki strażnicze co 40 metrów (skuteczny zasięg gdzie mało kto spudłuje).
Pantilion napisał/a:
Jakbym czytał opis Afryki
Po tych 20 latach oglądania jak fajerwerek nie wylatuje z dupy a pali im rowy chętnie bym zobaczył tą sztuczke kiedy się udała.
W ogóle udało się to kiedykolwiek komuś? Może to nie idioci powtarzający po raz enty ten sam błąd ale hojraki którzy myślą że jak nikomu się nie udało to oni będą pierwsi którzy tego dokonali? Hmmmm
W ogóle udało się to kiedykolwiek komuś? Może to nie idioci powtarzający po raz enty ten sam błąd ale hojraki którzy myślą że jak nikomu się nie udało to oni będą pierwsi którzy tego dokonali? Hmmmm
Nie jeden próbował tej sztuczki i kończyło się tak samo, ale nie trzeba spróbować i dupsko osmolić a w szczególnych wypadkach dotkliwie poparzyć. Piwo dla darwinistów i bohaterów harda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów