Luntek to mnie nie zdziwil pedal jak pedal ale co to jest to grube z futrem na głowie głos ma jakby w nocy przesiadywało u niego stado murzynow.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Luntek to mnie nie zdziwil pedal jak pedal ale co to jest to grube z futrem na głowie głos ma jakby w nocy przesiadywało u niego stado murzynow.
Linekk napisał/a:
No dzie ta fotka?
Nie chciało mi się robić. To znaczy chciałem, ale mi się odechciało.
Pan kapitan napisał/a:
Nie chciało mi się robić. To znaczy chciałem, ale mi się odechciało.
Jak Ci się zachce to czekam niecierpliwie nadal na pw z nią.
Temu Luntkowi by wybić zęby, dorobić cycki silikonowe i byłby wart karton fajek we więźniu
swoją drgą chcialbym zobaczyc tegp co ich nagrywa , 5x bez kitu okna leca
Ciekawe kiedy będą filmiki jak skaczą im po mordach.
Jeszcze tylko to w tle i wszytko jasne
@up za Wuwunia zawsze piwo
jednak Wuwu w trochę innym kontekście to pisał ;p
jednak Wuwu w trochę innym kontekście to pisał ;p
Ten Bartek to niezła ciota. Podczas ochrony na sylwestra 2011/2012 w warszawie pchał się pod scenę i chciał wypchnąć facetaktóry tam stał z rodziną, po dotknięciu łapami barierki wiedziałem co robić Z pięści po łapach, zakolczykowane bydło.
I tak gówno byście im zrobili. I skoro nadal nic im nie jest to znaczy, że jesteście tylko jebanymi napinaczami internetowymi, a poza klepaniem idiotyzmów i gróźb w klawiaturę chuja robicie.
Bezstresowe wychowanie, kurwa jego mać.
Przecież ten cały Luntek się już dawno skończył, a filmik ma z rok/dwa. Demolka90 to tak naprawdę ten świniak z irokezem. Nie będzie piwa, ni chuja nie wrócicie na "szczyt"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów