Luntek to mnie nie zdziwil pedal jak pedal ale co to jest to grube z futrem na głowie głos ma jakby w nocy przesiadywało u niego stado murzynow.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Luntek to mnie nie zdziwil pedal jak pedal ale co to jest to grube z futrem na głowie głos ma jakby w nocy przesiadywało u niego stado murzynow.
Odstrzelić i do dołu... Zakopcie tylko dobrze, jak będzie apokalipsa zombie żeby przypadkiem nie wylazło..
na małym rynku za dużo kamer... dresy przepraszają ..
kurwa ktoś jeszcze nie dostał piwa? dziś stawiam wszystkim
Dajcie mi namiary na tą kurwe to go dojade jak burą sukę , niechj ktoś z nim wreszcie poządek zrobi ,niwiem zresztą kto jest na tyle pokurwiony zeby filmy z nim wrzucać
Życie jest okrutne jednych kaleczy drugich deformuje nieodwracalnie.
stan na 8:07 - 120 piw
lofix1 jest stary i z nadwagą, napisał to zapewne z nudów i samotności.
to nie jest nadwaga tylko masa pod rzeźbę młody szczoszku
lofix1 napisał/a:
to nie jest nadwaga tylko masa pod rzeźbę młody szczoszku
Nie jestem młody niestety. Skłamałem z wiekiem i zaniżyłem go, ze staruchem nikt nie chciałby gadać, a tak mam jakieś szanse.
Linekk napisał/a:
\
Nie jestem młody niestety. Skłamałem z wiekiem i zaniżyłem go, ze staruchem nikt nie chciałby gadać, a tak mam jakieś szanse.
ponoć nie tylko z wiekiem nakłamałeś\aś
takich to tylko kurwa do gazu
lofix1, wszyscy kłamią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów