Cytat:
Minister finansów Nigru ma 48 godzin na wyjaśnienie finansów kraju i brakujących pieniędzy lub grozi mu egzekucja przez pluton egzekucyjny. Rząd został obalony w wojskowym zamachu stanu 26 lipca 2023 roku
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
p................k
2023-07-30, 9:39
Daj Bóg naszej najjaśniejszej Rzeczypospolitej żeby i swoich szkodników osądzić
Nie może po prostu sprzedać wszystkiego z domu?
Ojoj kasa nigru? Już oponki szykują
film wysłać morawieckiemu i innym szkodnikom
czekam na film z egzekucji
Niech powie, że Tusk zaj🤬
tak więc niebawem na hardzie
bercisko napisał/a:
Niech powie, że Tusk zaj🤬
Co zaj🤬 sam mu dałeś debilu jak na tacy.
antychryst333 napisał/a:
film wysłać morawieckiemu i innym szkodnikom
czekam na film z egzekucji
Kolejny debil sam dał kasę politykowi i się dziwi.
Jarek, Morawieckiecki, Gapiński i cała reszta naszych bandytów też tak powinni być postawieni przed ścianą, szczera spowiedź przed majkiem i później sąd.
Chyba źle zrozumieliscie, oni mu grożą bo chcą ZAJ🤬 CAŁĄ TĘ KASĘ i coś tam bandziorom nie sztymuje. Chyba nie sądzicie, że robi się przewrót wojskowy, inspirowany przez ruskich, żeby było dobrze w kraju... ? roll:
Lobo24 napisał/a:
Nie może po prostu sprzedać wszystkiego z domu?
Ile ty masz lat ? To nie simsy, że sobie po prostu sprzeda.
A jak powie i wyjaśni to myk w cztery opony i grill.
No chciałbym w takiej samej sytuacji zobaczyć tuska, kopaczowa, morawieckiego mających 48 h na powiedzenie gdzie jest kasa z OFE , skoków, na co poszły pieniądze na różnego typu fundację , spółki itd itd
Już teraz gdy jeden z polityków chce zwiększyć uprawnienia NIKU, to nagle tvp, TVN, po,PiS i lewica jednoczą się i mówią wspólnym głosem ..
Mazy mi się rozliczenie Ostrołęki i paru innych matactw