📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Czemu sporo dobrych tematów tonie w poczekalni na rzecz tego patafiana? Co w tym fajnego?
chujowe, pozdrawiam.
Niepowtarzalni i mądrzy,...
Jakbym się obudził w szafie to bym białej dostał (mam klaustrofobię) powybijałbym wszystkich i za chuja przez jakieś kilka minut takiego człowieka nie da się uspokoić. Wiem co mówię.
Rysiek co filmik to w innej roli występuje. Była wyimaginowana robota, było podduszanie się e papieroskiem, a teraz w chowanego się bawi jebaniec nowa gwiazda internetu
Ściemą na kilometr zapierdala
Dobrych kolegów ma przynajmniej, zgona załapał to schowali go do szafy aż się ogarnie
taaaaak i idoita trzyma niby rękę z butelką w górze podczas snu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów