📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
up@ widzę, że masz dużą znajomość imprez, baletów i melanży pisząc takie rzeczy xD Kadet ;p Jest dobry melo jest piwo a chlopaki umią sobie robić buły
umią sobie robić buły
Co kurwa robią? Umią?
Co kurwa robią? Umią?
Gimbusy, przeciez to ten Rysiek z YouTube co ma tam srylion filmikow z flacha i jest krolem mcdonalda, bo wszedl tam z dmuchana lala, czyli jest osoba medialna, a ten filmik to po prostu kolejna czesc z seri Rysiek Chlor
że dostało sie to na główną tłumacze sobie tym, ze po prostu jeko zjebani kolesie dali wymagana ilosc piw. Żenada w chuj, co może być zabawnego w zamykaniu w szafie jakiegos pierdolonego cygańskiego pomiota
up@ widzę, że masz dużą znajomość imprez, baletów i melanży pisząc takie rzeczy xD Kadet ;p Jest dobry melo jest piwo a chlopaki umią sobie robić buły
To jest jakis nowy mlodziezowy slang
Devas napisał/a:
Nie ma to jak mieć takich chu***ych kumpli.
Sam jesteś CHUJOWY. Gościu nie ma wymalowanej mordy, nie leży z gołą dupą i nie klepią go chujami po twarzach (już nie takie rzeczy w internetach widziałem), sam sobie zawinił, przecenił swoje możliwości, to go wjebali do szafy, żeby miał ciemno i przytulnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów