📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Bruddah, can you ear me??? jeblem z tego
P.s. Tam sa jeszcze jacys rodowici mieszkancy? Myslalem ze w cywilizowanym kraju, prawdopodobienstwo ze jeden czarnuch skaczacy pod kola pojazdu ktorego kierowca okazuje sie drugi czarnuch byloby niskie
P.s. Tam sa jeszcze jacys rodowici mieszkancy? Myslalem ze w cywilizowanym kraju, prawdopodobienstwo ze jeden czarnuch skaczacy pod kola pojazdu ktorego kierowca okazuje sie drugi czarnuch byloby niskie
Pechowy ten busik, ledwo dupę wyklepali, a teraz na gówno najechał sadistic.pl/t/565097
Są ale faktyczni biali autochtoni nie są już większością.
Pięknie położony asfalt
uq5644444444444444qetyqe4t3
Sam asfalt, chuj poddaje się.
w cywilizowanych krajach asfalt równa walec,
ale anglia? to dziki kraj chyba
ale anglia? to dziki kraj chyba
kothletino napisał/a:
Sam asfalt, chuj poddaje się.
Też się poddaje. Pół godziny klatka po klatce oglądam filmik, ale nie widzę "zagadki". Zacząłem nawet mlecze na trawniku liczyć koło busa (zboczenie po latach pielęgnacji trawnika), bawić się w "Scrabble" z tablicą rejestracyjną, ale nic...
P.s. Chyba, że rozwiązaniem zagadki ma być kuzyn X-zibita robiący za łańcuch na oponie.
Asfalt a na nim gówno
Wally ogląda coś na Prime
Snoop dogg miał już dość jarania i z tym skończył.
Czarny kręci katalizator. Jedyne co mi nie pasuje, to to, że coś jednak robi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów