na harda trochę za słabe ale znając dzisiejszego Sadistika nigdy nie wiadomo
na harda trochę za słabe ale znając dzisiejszego Sadistika nigdy nie wiadomo
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A lewoskrętni mówią, że to są ludzie tacy sami jak my hehehe
mając na myśli siebie, to tu by się zgadzało.
Jedni zbijają karpie inni psy ot cała historia
XDD
Jak można porównywać jebanego karpia do psa?
Nie, to nie jedno i to samo. Przykro mi.
XDD
Jak można porównywać jebanego karpia do psa?
Nie, to nie jedno i to samo. Przykro mi.
Hmn a koza już by była ok? Fakt, że nie możesz kulturowo po kojarzyć psa z jedzeniem wynika tylko z tradycji, oni mają inną, jedni żrą żywe robaki, inni niedogotowane nietoperze, psy, koty czy wszystko inne co się rusza na nawet pewnie o kanibalizmie słyszałeś. Ja pewnie też bym miał opory ze względu na to samo wychowanie, ale gdyby głód zajrzał do dupy to bym ojebał do białej kości i gwarantuje ci, że ty też. Humanitaryzm to inna sprawa.
Hmn a koza już by była ok? Fakt, że nie możesz kulturowo po kojarzyć psa z jedzeniem wynika tylko z tradycji, oni mają inną, jedni żrą żywe robaki, inni niedogotowane nietoperze, psy, koty czy wszystko inne co się rusza na nawet pewnie o kanibalizmie słyszałeś. Ja pewnie też bym miał opory ze względu na to samo wychowanie, ale gdyby głód zajrzał do dupy to bym ojebał do białej kości i gwarantuje ci, że ty też. Humanitaryzm to inna sprawa.
to nie ludzie... ba to nawet nie są zwierzęta. na ten typ nie ma jeszcze odpowiedniego określenia w słownikach i nie powinno być, bo należy wybić wszystkich - czarnych, żółtych, zielonych, niebieskich i kosmitów też, żeby została tylko jedna, nasza biała rasa bo my żyjemy w XXI wieku a oni kurwa w XX p.n.e .
to nie ludzie... ba to nawet nie są zwierzęta. na ten typ nie ma jeszcze odpowiedniego określenia w słownikach i nie powinno być, bo należy wybić wszystkich - czarnych, żółtych, zielonych, niebieskich i kosmitów też, żeby została tylko jedna, nasza biała rasa bo my żyjemy w XXI wieku a oni kurwa w XX p.n.e .
Nie bądź taki pewny siebie, bo byś się zdziwił ile czarnuchów w białe skórze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów