na harda trochę za słabe ale znając dzisiejszego Sadistika nigdy nie wiadomo
na harda trochę za słabe ale znając dzisiejszego Sadistika nigdy nie wiadomo
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Jedni zbijają karpie inni psy ot cała historia
zgadza się, ale jest różnica między zabijaniem a torturowaniem i zabiciem. I to moim zdaniem odróżnia inteligentnych od zjebów.
zgadza się, ale jest różnica między zabijaniem a torturowaniem i zabiciem. I to moim zdaniem odróżnia inteligentnych od zjebów.
Szczerze? To ile u nas trwa kultura zadbania o humanitarny ubój? Ba dalej masa ludzi maltretuje swoją żonę i dzieci a co dopiero psa. To kraj który nadal jest cywilizacyjnym zadupiem i coś może drgnie za następne 100 lat.
Ale tak, też uważam takich ludzi za zjebów, ale większych zjebów mamy tu na portalu, którzy będą wylewać łzy nad losem psa a pod materiałem z maltretowanym dzieckiem piszą o pizdowatych tatusiach
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Szczerze? To ile u nas trwa kultura zadbania o humanitarny ubój? Ba dalej masa ludzi maltretuje swoją żonę i dzieci a co dopiero psa. To kraj który nadal jest cywilizacyjnym zadupiem i coś może drgnie za następne 100 lat.
Ale tak, też uważam takich ludzi za zjebów, ale większych zjebów mamy tu na portalu, którzy będą wylewać łzy nad losem psa a pod materiałem z maltretowanym dzieckiem piszą o pizdowatych tatusiach
dla mnie każdy kto znęca się nad słabszym(człowiek, zwierzę), maltretuje go i sprawia mu to jeszcze przyjemność zasługuje na strzał w potylice i nawóz dla ziemi i nie ważne że niby żyje w cywilizowanej Europie tylko z nazwy, jest zjebem i zasługuje na bycie nawozem, każdy kto znęca się nad słabszymi powinien być z miejsca utylizowany.
Nie powiedział bym, że inteligencja bije ze świata zachodniego, patrząc na lewackie spierdolenie i tęczowy świat, śmiało stwierdzam, że za parę lat będziemy za murzynami.
Patrząc na te fotki i porównując moje miasto Poznań, sam czuję się, jak bym w chacie z gówna mieszkał.
Nie powiedział bym, że inteligencja bije ze świata zachodniego, patrząc na lewackie spierdolenie i tęczowy świat, śmiało stwierdzam, że za parę lat będziemy za murzynami.
ja nigdzie nie napisałem że świat zachodni jest inteligentny ja tylko napisałem co odróżnia inteligencje od zjebów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów