miejsce: Serbia.
miejsce: Serbia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jednak serbów czasami da się lubić
jeden z nielicznych krajów który na prawdę lubi Polaków, ich nie tylko czasami da się lubić ale po prostu dla wzajemności należy lubić
jeden z nielicznych krajów który na prawdę lubi Polaków, ich nie tylko czasami da się lubić ale po prostu dla wzajemności należy lubić
tylko wam powiem ze moja siostra zwiedza sobie te blakany i tylko w serbi widziala ( widzialem foto ) koszulki z ruska Z i ta szmata putinem wiec z tym lubieniem ich to bym sie zastanowil bo to ruskie szmaty sa i tyle!
tylko wam powiem ze moja siostra zwiedza sobie te blakany i tylko w serbi widziala ( widzialem foto ) koszulki z ruska Z i ta szmata putinem wiec z tym lubieniem ich to bym sie zastanowil bo to ruskie szmaty sa i tyle!
Bo to takie lubienie jak ruskie nas lubią, bo my też słowianie i oni słowianie, ale weź tylko powiedz, że ruskie to wcale nie jest dobry, starszy braciszek...
dziwisz im się? tzw kolektywny zachód rzucił się na nich niemal jak stado bezpańskich psów bombardując niemal tylko cele cywilne ( co na ukrainie traktowane jest jako zbrodnia) i tylko ruscy się za nimi wstawili
dziwisz im się? tzw kolektywny zachód rzucił się na nich niemal jak stado bezpańskich psów bombardując niemal tylko cele cywilne ( co na ukrainie traktowane jest jako zbrodnia) i tylko ruscy się za nimi wstawili
historia nigdy nie jest czarnobiała,
,,Czwartego dnia wojny sześciodniowej, tj. 08 czerwca 1967 roku w pobliżu wód terytorialnych zwaśnionych państw doszło do niespodziewanego zdarzenia. Znajdujący się tam amerykański okręt wywiadowczy USS Liberty został zaatakowany i prawie zatopiony przez nieznane wówczas siły. Dość szybko do ataku przyznał się Izrael twierdząc, że był on efektem nieszczęśliwej pomyłki.,,
ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/173330
Bo to takie lubienie jak ruskie nas lubią, bo my też słowianie i oni słowianie, ale weź tylko powiedz, że ruskie to wcale nie jest dobry, starszy braciszek...
Jestem co jakiś czas w Serbii i nie widziałem rosyjskich flag.Widzialem dużo flag niemieckich.W Belgradzie,na budynku Zeptera była rozwieszona wielką flaga niemiecka.W Serbii np.w tym roku ciężko znaleźć gaz LPG.Nie wiem czy aż tak kochają Putina,ale na pewno są bardziej za ruskimi niż za hameryka, która ich zbombardowała i wpierdala się wszędzie udając jednego sprawiedliwego wśród narodów.Na Bałkanach jedynek gdzie w tym roku widziałem Ruskie flagi i Ztki na wielu znakach drogowych to Bośnia.
I SŁUSZNIE
Ludzie uważają, że Serbowie to jacyś fani Rosji czy Putina, a oni srają na NATO i wspierają inny układ sił. Dlaczego? Bo Amerykanie wraz z innymi sojusznikami, nie tak dawno zrzucali bomby na Belgrad i nie, nie mówimy o wojnie w Jugosławii, a o odłączenie Kosowa od Serbii. Kosowa, które jest klasycznie Serbskie, ale wiadomo, jak można zrobić rozdział i zniszczyć kraj - wszyscy chętni. W skrócie, Albania wstępowała do NATO, dało radę zabrać kawałek ziemi Serbom gdzie żyło sporo Albańczyków, a jak Serbom się nie spodobało to ich bombardowali.
Kłopot jest taki, że niepodległość Kosowa bardzo szybko uznała Polska, którą wcześniej Serbowie bardzo cenili z uwagi na wiarę i historię. Pozdrav s tri prsta typowie serbskie pozdrowienie dla wszystkich muzułmańskich czy innych psów - 3 palce, trójca święta. Wiadomo, że najbardziej boli zdrada ze strony bliskich, dlatego Serbowie nas właśnie bardziej nie lubią
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów