miejsce: Serbia.
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.jednak serbów czasami da się lubić
tylko wam powiem ze moja siostra zwiedza sobie te blakany i tylko w serbi widziala ( widzialem foto ) koszulki z ruska Z i ta szmata putinem wiec z tym lubieniem ich to bym sie zastanowil bo to ruskie szmaty sa i tyle!
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.tylko wam powiem ze moja siostra zwiedza sobie te blakany i tylko w serbi widziala ( widzialem foto ) koszulki z ruska Z i ta szmata putinem wiec z tym lubieniem ich to bym sie zastanowil bo to ruskie szmaty sa i tyle!
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celudziwisz im się? tzw kolektywny zachód rzucił się na nich niemal jak stado bezpańskich psów bombardując niemal tylko cele cywilne ( co na ukrainie traktowane jest jako zbrodnia) i tylko ruscy się za nimi wstawili
Bo to takie lubienie jak ruskie nas lubią, bo my też słowianie i oni słowianie, ale weź tylko powiedz, że ruskie to wcale nie jest dobry, starszy braciszek...