Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najprościej zajebać z partyzanta, prosto w plecy, białej dziewczynie. Do fekalioskórnych już kurwa nie są tacy odważni
ta, bo jakby popchal ciapaka to ta sama kurwa by na protesty w jego obronie wychodzila, ha tfu na ciebie
Najprościej zajebać z partyzanta, prosto w plecy, białej dziewczynie. Do fekalioskórnych już kurwa nie są tacy odważni
Miód na moje oczy. Sądząc po kolorze włosów pewnie jakaś krzykaczka z antify.
Tępić wszelkimi metodami.
Po czym wnosisz że to biała dziewczyna ? może ona w tym proteście właśnie identyfikowała się jako uciśniony czarny inżynier ?
Dobrzetemu tak dla niego dla tej :l)
Każdy chce zajebac białasowi bo wiadomo, że nie odda bo się boi sądu, grzywny, zwolnienia z pracy itp. Brudas nie wie co te pojęcia znaczą więc ich policja już tak ochoczo nie napierdala bo im oddają
Do twojej matki jebany gimbusie, wyglada jak typowa Zydowka Ashkenazi, co protestuje przeciwko "toksynczym bialym mezczyznom"
Do twojej matki jebany gimbusie, wyglada jak typowa Zydowka Ashkenazi, co protestuje przeciwko "toksynczym bialym mezczyznom"
Ale ty wiesz, że ja sram na twoje wysrywy i wypociny ? Mam bekę z takich przygłupów, którzy się pocą i podniecają, żeby tylko coś napisać