18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Gdzie maseczka?
Flodzia • 2020-10-08, 14:14
Kara za brak maseczki

Od soboty takie akcje na ulicach wszystkich polskich miast.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Karboksylator 2020-10-10, 21:29 1
burn1878 napisał/a:

Kurwa, gamoniu, takie obrazki to ty sobie pokazuj swojej niedorozwiniętej rodzince, może im zaimponujesz. Po kiego chuja osoba zdrowa, bez jakichkolwiek objawów ma nosić maskę gdziekolwiek? Nawet w rozporządzeniu z 8 października jest wyraźnie napisane, że tylko osoby chore lub podejrzane o chorobą mają nosić maski. Ja jestem zdrowy, nie noszę a ty i tobie podobne pojeby możecie chodzić w tym gównie przez resztę waszego spierdolonego życia.

widzisz, niby jesteś zdrowy, a jednak pierdolnięty. a to oznacza, że możesz nie widzieć pierwszych, a nawet i późniejszych oznak choroby
Zgłoś
assam 2020-10-10, 23:30
to i ja dodam swoje 3 grosze w tym roku fakt na początku jak w marcu zaczęła się panika chodziłem obsrany jak wszyscy ale kilka dni póki mózg poukładał sobie klepki przecież robiłeś w szpitalu gdzie w uj ludzi kaszlało i co? i nic Ci nie jest...no może mi się przyfarciło ale w połowie maja albo na początku czerwca znowu wyjechałem z kraju za pracom ( okres prac zdalnych i całego tego kabaretu,a rozdzielni elek, zdalnie nie zszyje) i znowu szpital, później szkoła, budynek socjalny w którym byli chorzy ale nie do tego stopnia że trzeba ich hospitalizować wszędzie robiłem bez maseczki i nie miałem nawet kataru. Reasumując albo jestem nie śmiertelny albo ktoś z nami kapkę leci w chuja, nie neguje wirusa może mamy jakiś bardziej wredny rodzaj grypy z medycyny moja wiedza ogranicza się do tego że w razie bólu zatok trzeba jebnąć ketonal a najlepiej 2 ale jeśli robi ze mną 8 chłopa na hotelu mamy kontakt z najmniej 30 osobami którzy się szlają po całym berlinie i wszyscy są zdrowi nic nie dolega poza kacem to od noszę wrażenie że ktoś mnie jawnie w chuja robi.
Zgłoś
ytrewqqwerty 2020-10-10, 23:55
Duży problem jest z tym, że pojęcia medyczne przeszły przez media do ludzi niezwiązanych z medycyną. Jak kolejny raz słyszę, że lekceważa słowa bezobjawowy, choroby współistniejące, jak nie rozumieją, że kazdy jebany test na swiecie ma odsetki fałszywie dodatnich, ujemnych, swoją czulosc, swoistosc to mi ręce opadają.
Zgłoś
dominator76 2020-10-18, 14:57 1
JaTylkonaChwile napisał/a:

siedzisz na kwarantannie bo jestes kretynem, ktory oglada TV i wierze w plandemie. Tak naprawde to wina rzadu. Ich bezobjawowe maseczki sa lepsze niz innych - kiedy ludzie mieli chodzic w kagancach - oni biegali bez bo nie maja objawow, bo myslali, ze tylko taka rada a nie nakaz, bo oni nie musza itd.
Pomysl geniuszu! Ludzie chodzili bez maseczek i przypadkow kilkanascie, kilkadziesiat... a teraz prawie kazdy w kagancu na mordzie na zakupach i rekordowa liczba - COS CI SIE NIE ZGADZA?
Jak dalej nie ogarniasz to powiem Ci, ze 93% testow jest falszywie dodatnich i jesli miales test i byl dodatni to spora szansa, ze dales sie zrobic w chuja. Dziekuje dobranoc

Dziekuje i dobranoc powiedzą Ci jak w Lombardzi kiedy sie nie dostaniesz pod respirator. Czego nie rozumiesz?
W szpitalach teżjest fałszywa pandemia
To zapierdalaj na zakaźny posiedzieć trochę . Tak z godzinę popatrz co tam sie dzieje.
Skad to nagłe zapotrzebowanie na resiratory ( swoja drogą przychylam sie do tego i wirus nie jest sprawą naturalną ale nie spiskiem wyrwał sie Chinolom z labo bo jest niedopracowany)
Potem siedzi taki qwa pod tlenem i pise ze go za prawdę Gates zaraził z żydami ...
A potem myk i laduje na dolnym poziomie u mnie
Moja kolezanka pielegniarka zarziła sie ot takiego dzbana jak Ty .
Przesłża w domu ciezką grype bo na oddziale nie było dla niej miejsca.
Młoda, ładna zgrabna i zdrowa dziewczyna przed 30...
Dziś nikt jej zwolnienia nie dał po miesiacu musi tyrać przy garnkach podobnych do Ciebie
i...i dziś nie może wejść na 1 pietro do domu a mieszka na 4.

A te wszystkie 5g, wirusy, czczepienia spiski to jedna wielka propaganda wójka Putina.
Tak osłabia sie systemy i panstwa od wewnątrz.
Jesteś V kolumną Kremla.
Czego nie rozumiesz?

PS. Rzadzacy to idioci. ALe jeszcze więksi sa ci co na nich głosowali.
Zgłoś
qmaverickq 2020-10-30, 12:43
JaTylkonaChwile napisał/a:

siedzisz na kwarantannie bo jestes kretynem, ktory oglada TV i wierze w plandemie. Tak naprawde to wina rzadu. Ich bezobjawowe maseczki sa lepsze niz innych - kiedy ludzie mieli chodzic w kagancach - oni biegali bez bo nie maja objawow, bo myslali, ze tylko taka rada a nie nakaz, bo oni nie musza itd.
Pomysl geniuszu! Ludzie chodzili bez maseczek i przypadkow kilkanascie, kilkadziesiat... a teraz prawie kazdy w kagancu na mordzie na zakupach i rekordowa liczba - COS CI SIE NIE ZGADZA?
Jak dalej nie ogarniasz to powiem Ci, ze 93% testow jest falszywie dodatnich i jesli miales test i byl dodatni to spora szansa, ze dales sie zrobic w chuja. Dziekuje dobranoc

haha jebany virusolog się znalazł i lekarz. 93% testów jest fałszywe, wierzcie mi bo przeczytałem na forum w internetach. mózg pewnie tez tam znalazłeś. Lekarze chodza w maskach, operacja w masce, ratownicy medycznie opatuleni na 30 sposobów z maskami P3, ale nie, ty kurwa wiesz najlepiej bo przecież intieligient. I wcale nie każdy chodzi w masce, ludzie się spotykają, robią imprezy, widują normalnie bez masek u siebie w domach, co drugi z nosem wyjebanym poza maskę jak kutasem ze spodni, chyba kurwa w piwnicy mieszkasz ze szczurami, że tego nie widzisz. nie wiem na chuj się w ogóle produkowac. chodź bez maski i spotykaj się z każdym, jak już się zarazisz czy ktoś zarazi z twojej rodziny i będzie zdychał, to im wtedy powiedz, że 93% testów jest fałszywe. od razu kurwa ozdrowieją
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem