Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, gamoniu, takie obrazki to ty sobie pokazuj swojej niedorozwiniętej rodzince, może im zaimponujesz. Po kiego chuja osoba zdrowa, bez jakichkolwiek objawów ma nosić maskę gdziekolwiek? Nawet w rozporządzeniu z 8 października jest wyraźnie napisane, że tylko osoby chore lub podejrzane o chorobą mają nosić maski. Ja jestem zdrowy, nie noszę a ty i tobie podobne pojeby możecie chodzić w tym gównie przez resztę waszego spierdolonego życia.
widzisz, niby jesteś zdrowy, a jednak pierdolnięty. a to oznacza, że możesz nie widzieć pierwszych, a nawet i późniejszych oznak choroby
siedzisz na kwarantannie bo jestes kretynem, ktory oglada TV i wierze w plandemie. Tak naprawde to wina rzadu. Ich bezobjawowe maseczki sa lepsze niz innych - kiedy ludzie mieli chodzic w kagancach - oni biegali bez bo nie maja objawow, bo myslali, ze tylko taka rada a nie nakaz, bo oni nie musza itd.
Pomysl geniuszu! Ludzie chodzili bez maseczek i przypadkow kilkanascie, kilkadziesiat... a teraz prawie kazdy w kagancu na mordzie na zakupach i rekordowa liczba - COS CI SIE NIE ZGADZA?
Jak dalej nie ogarniasz to powiem Ci, ze 93% testow jest falszywie dodatnich i jesli miales test i byl dodatni to spora szansa, ze dales sie zrobic w chuja. Dziekuje dobranoc
Dziekuje i dobranoc powiedzą Ci jak w Lombardzi kiedy sie nie dostaniesz pod respirator. Czego nie rozumiesz?
W szpitalach teżjest fałszywa pandemia
To zapierdalaj na zakaźny posiedzieć trochę . Tak z godzinę popatrz co tam sie dzieje.
Skad to nagłe zapotrzebowanie na resiratory ( swoja drogą przychylam sie do tego i wirus nie jest sprawą naturalną ale nie spiskiem wyrwał sie Chinolom z labo bo jest niedopracowany)
Potem siedzi taki qwa pod tlenem i pise ze go za prawdę Gates zaraził z żydami ...
A potem myk i laduje na dolnym poziomie u mnie
Moja kolezanka pielegniarka zarziła sie ot takiego dzbana jak Ty .
Przesłża w domu ciezką grype bo na oddziale nie było dla niej miejsca.
Młoda, ładna zgrabna i zdrowa dziewczyna przed 30...
Dziś nikt jej zwolnienia nie dał po miesiacu musi tyrać przy garnkach podobnych do Ciebie
i...i dziś nie może wejść na 1 pietro do domu a mieszka na 4.
A te wszystkie 5g, wirusy, czczepienia spiski to jedna wielka propaganda wójka Putina.
Tak osłabia sie systemy i panstwa od wewnątrz.
Jesteś V kolumną Kremla.
Czego nie rozumiesz?
PS. Rzadzacy to idioci. ALe jeszcze więksi sa ci co na nich głosowali.
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.siedzisz na kwarantannie bo jestes kretynem, ktory oglada TV i wierze w plandemie. Tak naprawde to wina rzadu. Ich bezobjawowe maseczki sa lepsze niz innych - kiedy ludzie mieli chodzic w kagancach - oni biegali bez bo nie maja objawow, bo myslali, ze tylko taka rada a nie nakaz, bo oni nie musza itd.
Pomysl geniuszu! Ludzie chodzili bez maseczek i przypadkow kilkanascie, kilkadziesiat... a teraz prawie kazdy w kagancu na mordzie na zakupach i rekordowa liczba - COS CI SIE NIE ZGADZA?
Jak dalej nie ogarniasz to powiem Ci, ze 93% testow jest falszywie dodatnich i jesli miales test i byl dodatni to spora szansa, ze dales sie zrobic w chuja. Dziekuje dobranoc
haha jebany virusolog się znalazł i lekarz. 93% testów jest fałszywe, wierzcie mi bo przeczytałem na forum w internetach. mózg pewnie tez tam znalazłeś. Lekarze chodza w maskach, operacja w masce, ratownicy medycznie opatuleni na 30 sposobów z maskami P3, ale nie, ty kurwa wiesz najlepiej bo przecież intieligient. I wcale nie każdy chodzi w masce, ludzie się spotykają, robią imprezy, widują normalnie bez masek u siebie w domach, co drugi z nosem wyjebanym poza maskę jak kutasem ze spodni, chyba kurwa w piwnicy mieszkasz ze szczurami, że tego nie widzisz. nie wiem na chuj się w ogóle produkowac. chodź bez maski i spotykaj się z każdym, jak już się zarazisz czy ktoś zarazi z twojej rodziny i będzie zdychał, to im wtedy powiedz, że 93% testów jest fałszywe. od razu kurwa ozdrowieją
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów