18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Januszowi sie śpieszyło więc przeparkował karetkę

Czekam na wnikliwą analizę i komentarze ekspertów

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
pioter84 2018-06-20, 9:18 15
... a co ta karetka tak stoi, a jakby straż pożarna musiała przejechać?
Zgłoś
edek.bajzel 2018-06-20, 9:22 47
no i co, pełna kulturka
Zgłoś
gurup 2018-06-20, 9:26 14
Abstrahując od filmiku - trzeba być debilem bez wyobraźni aby zostawiać uruchomiony samochód z otwartymi drzwiami i sobie odejść
Zgłoś
janlew 2018-06-20, 9:31 3
No i elegancko. Zresztą może on wiózł obiad do hospicjum, i jak nie dowiezie na czas kupa ludzi może umrzeć. A nawet jeśli wiózł podróby srajfonów, to życie ludzkie w Azji nie ma zbyt wielkiej wartości.
Zgłoś
garota 2018-06-20, 9:33 54
Nie można nic zarzucić temu kierowcy. Zrobił co trzeba bez zbędnego pierdolenia.
Zgłoś
~Velture 2018-06-20, 9:47 12
grudzin7 napisał/a:

Abstrahując od filmiku - trzeba być debilem bez wyobraźni aby zostawiać uruchomiony samochód z otwartymi drzwiami i sobie odejść

Człowieku jakbym był złodziejem to w moich okolicach połowa by już nie miała samochodów.
Co 2gi dzban jak gdzieś podjeżdża do sklepu, na stację, na chwilkę do sąsiada itd. to kurwa auta odpalone zostawiają. Najgorsze są baby. One kurwa zostawiają fury z dzieciakami w fotelikach w środku i auto odpalone na kilka minut...
I ja nie mówię o jakiś chujowych bryczkowozach ale to są samochody z górnych półek cenowych.
Nawet przykład sprzed paru dni - babka najnowszym range roverem pod urząd gminy podjechała, silnik odpalony i małe dziecko w środku. Poszła sobie i 15min jej nie było... 15 minut aby zajebać jej furę i porwać dzieciaka a przy odrobinie szczęścia jeszcze by szło jej chatę opierdolić bo też co 3ci jak jedzie gdzieś "na chwilę" to alarmu nie odpala a wielu nawet drzwi nie zamyka na klucz.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
pakicito 2018-06-20, 9:56 3
dobrze zrobił, parkują jak debile żeby odratować jakiegoś ciapaka, kto to widział
Zgłoś
100Burned 2018-06-20, 10:05 11
Za to może mu coś grozić? Tak serio, pytam z ciekawości.
Zgłoś
C................s 2018-06-20, 11:44 2
@up nadgorliwi by mu przykleili kradzież albo jakąś formę przeszkadzania w wykonywaniu pracy lekarzy.

@~Erutlev kiedyś najebani szliśmy z kolegą przez centrum i pociągnął za klamkę każde auto jakie stało zaparkowane wzdłuż ulicy, na ok 40 sztuk 5 było otwartych i bez uruchomionego alarmu.
Zgłoś
ujebutor 2018-06-20, 16:14 4
@up jaka kradzież, widzisz, żeby tym odjeżdżał?
To najwyżej było chwilowe przywłaszczenie, ale na 2 minuty i w słusznej sprawie, więc jeśli coś by mu groziło, to na pewno nie z tego paragrafu.
Zgłoś
D3Ton 2018-06-20, 16:24 1
W sumie, niewielu by na to wpadło

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
dziadek8724 2018-06-20, 16:27 1
A może to kierowca ciężarówki się wkurwił, że jakaś karetka blokuje mu wyjazd i przestawił karetkę, po czym wrócił do ciężarówki i odjechał?
Zgłoś
orzeszwmorde 2018-06-20, 16:42 16
dziadek8724 napisał/a:

A może to kierowca ciężarówki się wkurwił, że jakaś karetka blokuje mu wyjazd i przestawił karetkę, po czym wrócił do ciężarówki i odjechał?

Nie kurwa...........
Kierowca karetki nie mógł cofnąć to ciężarówkę przeparkował.
Zgłoś
korowiow777 2018-06-20, 16:44
up
dziadek, ale tak właśnie było....

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów