📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
A czym to się różni od pobiegnięcia do samochodu po klamkę i strzelenie do kolesia bo ci dał w mordę. I tak i tak robisz za tchórzliwą cipę.
Manolito666 napisał/a:
A czym to się różni od pobiegnięcia do samochodu po klamkę i strzelenie do kolesia bo ci dał w mordę. I tak i tak robisz za tchórzliwą cipę.
No, nie wiem. Może faktem bycia policjantem na służbie w trakcie interwencji?
Manolito666 napisał/a:
Psa zatrzymasz, kuli nie.
Znawca_Cipek napisał/a:
Kula moze przejsc obok, pies- nie.
Przejście może być na pasach, pies w kuli nie.
Ale by było śmiesznie jakby piesek za gardelko lapną nicponia i by krew z aorty poleciała ....hahahah
za belgijskiego zawsze piwko
~VeIture napisał/a:
Przejście może być na pasach, pies w kuli nie.
Nie dyskutujcie z profesjonalistą. Veltur zna się na kulach
Widze ze velture jara sie cipkami ktore sa bohaterami bo maja mundur, klamke, i psa do pomocy. Nono, jeszcze mu klaskacie. Kurwiska.
Hwhahabaa napisał/a:
Widze ze velture jara sie cipkami ktore sa bohaterami bo maja mundur, klamke, i psa do pomocy. Nono, jeszcze mu klaskacie. Kurwiska.
Swoje poglądy o policji pisałem tutaj wielokrotnie na przestrzeni kilkunastu lat i zasadniczo są takie same nadal. Jesli uważasz, że się jaram policją to powodzenia.
Różnimy się tym, że ja potrafię obiektywnie powiedzieć, że nie można wszystkich wrzucić do jednego wora i jebnąć naklejkę, że wszyscy są kurwami. Są policjanci i są kurwy policyjne. Ty natomiast to pewnie jesteś pokolenie JP 90% bo na więcej ci stara nie pozwoliła.
Jak podrośniesz trochę i cię ktoś skroi na ulicy albo chatę okradnie lub żonę zgwałci to gdzie polecisz? Do swoich osiedlowych ziomków JP i sie pobawicie w małą mafię szukając sprawiedliwości na własną rękę?
No powiedz mi co zrobisz jak coś takiego się wydarzy, do kogo polecisz? Do tych na których najbardziej się sadzisz i są "cipkami ktore sa bohaterami bo maja mundur, klamke, i psa do pomocy"?
Idzie policjant SAM na interwencję do jakiegoś najebanego typa i dostaje w łeb od razu z partyzanta. Ma się z nim szarpać samemu bez wsparcia licząc na to, że te lata szkolenia zadziałają jak instynkt przetrwania i nikt z publiczności nie będzie chciał mu pomóc?
VeIture napisał/a:
No, nie wiem. Może faktem bycia policjantem na służbie w trakcie interwencji?
A co ty się kłócił będziesz z samcem alfa który by gołymi pięściami zabił wszystkich... No gdyby wyszedł z piwnicy matki i nie był tak gruby że łapie zadyszkę podczas pisania komentarza xD
Dałny jebane alko dziwki najgorszy typ człowieka najebany człowiek. Dobrze ze go psem pogryzł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów