📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SkoPio1 napisał/a:
Nagrywający nie ma abonamentu na hamulce?
A Ty jesteś żydem, że z poszkodowanego próbujesz zrobić sprawcę?
JanzDukli napisał/a:
Wiesz co, myślę że miala na myśli bardziej cos w stylu: koleś widział że pojeb na niego zjeżdża i nie hamował. Zapewne probowal być szeryfem.
Elegancko. Może to nauczy patałacha nie wpierdalać się innym przed nos.
Dlatego właśnie mam lęki przed kupowaniem takich zjebanych pick-upów. Kładzie się toto jak blondynka za Proseco.
Bardzo dobrze. Się nie potrafi pasa zmienić jak człowiek to zapierdolił dacha i na przyszłość będzie gwiazda wiedzieć żeby drogi nie zajeżdżać. Chociaż teraz panuje inteligencja na świecie i wielcy ludzie w swoich mercedesach nie odróżniają pasów ruchu i tak jedzie lewym skręca w prawo potem prawym i skręci w lewo jak kurwa jedzie środkowym to całkiem nie wiadomo gdzie pojedzie bo jak by jechał lewym to by było wiadomo że skręci w prawo a tak ni chuja nie wiadomo. Sytuacja zgodna z normami.
Pick-up chujek, a nagrywający nie jest wcale lepszy. Co wam się nigdy nie zdarzyło jorgnąć się, że kurwa trzeba na pas prawo-skręt wjechać, jak już trochę za późno? Co prawda wpierdalanie się na siłę jak ten pick-up to debilizm, ale chyba miło, jak wrzucicie kierunkowskaz i ktoś kto tym pasem jedzie wpuści was na szybcika, nie?
Na filmie nagrywający to nawet przyśpieszył, potem był współsprawcą groźnego koziołkowania i po chuj? Bo jakiś tym chciał mu wjechać przed maskę i musiałby trochę zwolnić? Takie zachowanie świadczy, że jest szeryfem z małym fiutkiem. Normalny, pewny siebie człowiek nie szuka podbudowania swojego ego w nie wpuszczeniu kogoś kurwa na swój pas BO JA NIM JADE....
Normalnie pick-up kierunkowskaz, nagrywający trochę zwalnia, pick-up trochę przyśpiesza i miga awaryjnymi w podziękowaniu. Tyle, na chuj to komplikować?
Na filmie nagrywający to nawet przyśpieszył, potem był współsprawcą groźnego koziołkowania i po chuj? Bo jakiś tym chciał mu wjechać przed maskę i musiałby trochę zwolnić? Takie zachowanie świadczy, że jest szeryfem z małym fiutkiem. Normalny, pewny siebie człowiek nie szuka podbudowania swojego ego w nie wpuszczeniu kogoś kurwa na swój pas BO JA NIM JADE....
Normalnie pick-up kierunkowskaz, nagrywający trochę zwalnia, pick-up trochę przyśpiesza i miga awaryjnymi w podziękowaniu. Tyle, na chuj to komplikować?
JanzDukli napisał/a:
Uważam, że normalny zatroszczyłby się o swoje mienie i hamował.
Na filmie nie widzę, by nagrywający to robił, stąd pytanie.
Natomiast interesujące jest coś innego - o sprawcy ty piszesz, nie ja.
I dlaczego wplątujesz w to członków jakiejś sekty?
(oceny komentarza zaś rozumiem - kretyni na hasło żyd dostają podniecenia i plusują tak energicznie, jak pod to trzepią )
baronturbina napisał/a:
Wiesz co, myślę że miala na myśli bardziej cos w stylu: koleś widział że pojeb na niego zjeżdża i nie hamował. Zapewne probowal być szeryfem.
Widział, a może i nie widział, bo patrzył na drogę przed sobą i światła, a nie auto jadzące sobie po sąsiednim pasie. Żeby chociaż tamten kierunkowskazy odpalił, to katem oka by zwrócił na niego uwagę.
należało się - mnie też wkurwia jak ktoś zmienia pas i nie wrzuca kierunkowskazów well played
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów