Gramatura się zgadza ,lecz czemu opakowanie jest prawie 2 razy większe niż zawartoś
Gramatura się zgadza ,lecz czemu opakowanie jest prawie 2 razy większe niż zawartoś
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Zjebie koledzy cie wysłali po harnasie to żeś z ciastkami wrócił. Który normalny chlop wpie**ala ciastka i jeszcze się tym chwali.
Aha, czyli jesteś typem, który chwali się żłopaniem piwa. Gratuluję...
Dobrze że mam takich komentatorów jak wy!bynajmniej mogę stwierdzić że otaczam się inteligencją
Jesteś jebanym idiotą i jednokomórkowcem, który nie rozróżnia słowa przynajmniej od bynajmniej. Zdechnij.
Jesteś jebanym idiotą i jednokomórkowcem, który nie rozróżnia słowa przynajmniej od bynajmniej. Zdechnij.
Wstawaj! Zesrałeś się!
Downsizing – w handlu celowe zmniejszanie wag lub ilości produktów w opakowaniu gdyby śmieć morawiecki nie opodatkował cukru to byś miał jeszcze pół paczki
Ty tak na serio? Jeżeli tak to masz człowieku gówno zamiast mózgu. Wpisz w goooogle "Duża paczka ciastek wiocha" i zobaczysz, że morawiecki w 2013 już stosował te praktyki...
mlody i głupi jesteś
wiesz co to interes
za moich czasów żydowskie, ptasie mleczko, wedlowskie, ważyło pół kilo
a teraz, cena i tak wyższa, a waga 420 dkg
ale i tak nie kupuję, bo kiedyś było bardziej wytrawne, a teraz to gówno słodkie i milke przypomina,
mniej cennego kakaa, za to więcej tańszego cukru
to sprawa dla UOKiK powinni się w ramach ekologii zająć takimi kurwami bo robią 2 x większe opakowania niż trzeba i w skalu milionów takich paczek przez kilka lat to może wyjść kilka ton plastiku więcej niż trzeba było, jakie kurwy jebane.
teraz zajęli się żeby można było telewizor naprawić na częściach zamiennych to niech zajmą się tym tak samo chipsy wyjebana paka a w połowie powietrze , niech robią na styk wszystkie opakowania, sam transport i można załadować 2x więcej takich ciastek na tira ale nie żadna kurwa polityczna nie pomyśli
ekologia w dupe jebana, dziwka rządów światowych , podatki od deszczu, od samochodu, od spalin, ceny paliw a niech zajmą się opakowaniami w połowie pustymi kurwy albo niech w papierowych kartonach każą sprzedawać
W sedno!
Dobrze że mam takich komentatorów jak wy!bynajmniej mogę stwierdzić że otaczam się inteligencją
Bynamniej to nie to samo co Przynajmniej pustaku!
Gdzie są moje ciastka?
mlody i głupi jesteś
wiesz co to interes
za moich czasów żydowskie, ptasie mleczko, wedlowskie, ważyło pół kilo
a teraz, cena i tak wyższa, a waga 420 dkg
ale i tak nie kupuję, bo kiedyś było bardziej wytrawne, a teraz to gówno słodkie i milke przypomina,
mniej cennego kakaa, za to więcej tańszego cukru
no to wychodzi że jest teraz w chuj cięższe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów