Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
DickSet 2020-12-19, 11:15 1
Że cie oszukali to nie mozesz powiedzieć, bo na pudełku podana jest ilość gramów więc jeśli zawartość się zgadza to wszystko jest ok. A, że oszukują dając większe pudełko to co innego haha
Zgłoś
luxpiotr 2020-12-19, 15:01
DobryChlopaczyna napisał/a:

Zjebie koledzy cie wysłali po harnasie to żeś z ciastkami wrócił. Który normalny chlop wpie**ala ciastka i jeszcze się tym chwali.

Aha, czyli jesteś typem, który chwali się żłopaniem piwa. Gratuluję...
Zgłoś
_WHATEVER_ 2020-12-19, 15:06 3
Personne napisał/a:

Dobrze że mam takich komentatorów jak wy!bynajmniej mogę stwierdzić że otaczam się inteligencją

Jesteś jebanym idiotą i jednokomórkowcem, który nie rozróżnia słowa przynajmniej od bynajmniej. Zdechnij.
Zgłoś
Maras0803 2020-12-19, 15:37
_WHATEVER_ napisał/a:

Jesteś jebanym idiotą i jednokomórkowcem, który nie rozróżnia słowa przynajmniej od bynajmniej. Zdechnij.

Wstawaj! Zesrałeś się!

Hogger napisał/a:

Downsizing – w handlu celowe zmniejszanie wag lub ilości produktów w opakowaniu gdyby śmieć morawiecki nie opodatkował cukru to byś miał jeszcze pół paczki

Ty tak na serio? Jeżeli tak to masz człowieku gówno zamiast mózgu. Wpisz w goooogle "Duża paczka ciastek wiocha" i zobaczysz, że morawiecki w 2013 już stosował te praktyki...
Zgłoś
notak 2020-12-19, 15:43
Gdzie są moje ciastka?
Gramatura się zgadza ,lecz czemu opakowanie jest prawie 2 razy większe niż zawartoś

mlody i głupi jesteś
wiesz co to interes
za moich czasów żydowskie, ptasie mleczko, wedlowskie, ważyło pół kilo
a teraz, cena i tak wyższa, a waga 420 dkg

ale i tak nie kupuję, bo kiedyś było bardziej wytrawne, a teraz to gówno słodkie i milke przypomina,
mniej cennego kakaa, za to więcej tańszego cukru
Zgłoś
MarekJarek1 2020-12-19, 16:26 1
KebabRemover napisał/a:

to sprawa dla UOKiK powinni się w ramach ekologii zająć takimi kurwami bo robią 2 x większe opakowania niż trzeba i w skalu milionów takich paczek przez kilka lat to może wyjść kilka ton plastiku więcej niż trzeba było, jakie kurwy jebane.
teraz zajęli się żeby można było telewizor naprawić na częściach zamiennych to niech zajmą się tym tak samo chipsy wyjebana paka a w połowie powietrze , niech robią na styk wszystkie opakowania, sam transport i można załadować 2x więcej takich ciastek na tira ale nie żadna kurwa polityczna nie pomyśli
ekologia w dupe jebana, dziwka rządów światowych , podatki od deszczu, od samochodu, od spalin, ceny paliw a niech zajmą się opakowaniami w połowie pustymi kurwy albo niech w papierowych kartonach każą sprzedawać

W sedno!
Zgłoś
Dupaapud 2020-12-19, 16:28
Personne napisał/a:

Dobrze że mam takich komentatorów jak wy!bynajmniej mogę stwierdzić że otaczam się inteligencją

Bynamniej to nie to samo co Przynajmniej pustaku!
Zgłoś
Marcin360360 2020-12-19, 18:35
Kupuj gowno a gowno masz.
Zgłoś
xiofarii 2020-12-19, 21:39 1
W piździe teraz wisz gdzie
Zgłoś
omenlol 2020-12-19, 22:47 1
Przynajmniej nie będziesz jebanym ulańcem
Zgłoś
Baybuz 2020-12-20, 0:54 1
Ciastko Przestan mi rodzine przesladowac ty huju
Zgłoś
Diggerx 2020-12-20, 15:47 1
notak napisał/a:

Gdzie są moje ciastka?
Gramatura się zgadza ,lecz czemu opakowanie jest prawie 2 razy większe niż zawartoś
mlody i głupi jesteś
wiesz co to interes
za moich czasów żydowskie, ptasie mleczko, wedlowskie, ważyło pół kilo
a teraz, cena i tak wyższa, a waga 420 dkg
ale i tak nie kupuję, bo kiedyś było bardziej wytrawne, a teraz to gówno słodkie i milke przypomina,
mniej cennego kakaa, za to więcej tańszego cukru

no to wychodzi że jest teraz w chuj cięższe
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem