📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Mam teorię:
W cysternie znajduje się CocaCola a gościowi wypadł z ryja mentos kiedy się nachylił nad otwartym włazem.
W cysternie znajduje się CocaCola a gościowi wypadł z ryja mentos kiedy się nachylił nad otwartym włazem.
Czary mary i chłopa nie ma.
To nie chińczyk, to żyd przeszedł niemiecką transformacje
Tankowce sa przystosowane do przewozu materialow sypkich np. maki>
Wydobywa sie to za pomoca cisnienia i specjalistycznego zestawu wezow, troe sie podpina zazwyczaj z tylu .
Ten idiota otworzyl glaz do ladowania i cisnienie zrobilo swoje
Wydobywa sie to za pomoca cisnienia i specjalistycznego zestawu wezow, troe sie podpina zazwyczaj z tylu .
Ten idiota otworzyl glaz do ladowania i cisnienie zrobilo swoje
Chiński program kosmiczny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów