18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Gdzie oni są?
Crane94 • 2012-05-04, 19:01
Mało kobieca laska narzeka na brak prawdziwych mężczyzn

Jak by nie patrzeć, dobrze gada!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
D4imon 2012-05-05, 3:20
Jakby ją tak ubrać w ludzki ciuch, to i by fajnie to wyglądało.
Zgłoś
dev78 2012-05-05, 8:37
D4imon napisał/a:

Jakby ją tak ubrać w ludzki ciuch, to i by fajnie to wyglądało.

Dokładnie, ubrać, uczesać, wykąpać , nawija fanie, ma fajny głos, potrafi napird.... dość długo (choć to wrodzona cecha kobiet jest, aż dziw, że tak mało ich rapuje ), tekst fajny, a co do tych gości, co tak ubrani chodzą, to ja tam nic nie mam, czasem się tylko człowiek pomyli i złapie za d... nie to co trzeba, trudno, takie życie
Zgłoś
Phallucifer 2012-05-05, 9:13 2
Jak ktos obcowal z kobietami to wie, ze panie sa bardzo wyczulone na nasze rozbiegane oczeta.Znalazlem sie kiedys w bardzo dziwnej sytuacji, kiedy pod bankomatem, czy kantorem, zawiesilem sie na dupci osoby znajdujacej sie przed moja panna. Zaskoczylo mnie to, ze mimo przylapania na goracym uczynku moja baba nie odezwala sie slowem. Tylko sie usmiechnela. Jak sie potem okazalo, rzeczone posladki nalezaly do jakiegos chlopaka gatunku emo. Zostalem perfidnie oszukany.
Zgłoś
Rysiek Lubicz 2012-05-05, 10:44
Masz pannę tylko dla niepoznaki, w rzeczywistości jesteś pedałem jak ten kolo z Na Wspólnej
Zgłoś
Lumpy1 2012-05-05, 10:48
pierdolicie fajna dupa tylko troche chujowo wygląda.
może nie mieć 18 lat ale ja tam bym ją pompował
Zgłoś
a................5 2012-05-05, 10:49
z tego co widze to ona zgubiła orientacje, bo wyglonda jak chlopak
Zgłoś
l................e 2012-05-05, 11:49
O Prus i jego dupa PDC pozdrawia Bialostoczek
Zgłoś
darkans 2012-05-05, 12:47
jaka głowa ? :p
Zgłoś
KaOeNDeI 2012-05-05, 13:09 1
tego po prawej cały czas na wymioty zbiera..
Zgłoś
shoter133 2012-05-05, 20:27
Fajna dupa, szkoda tylko ze ma fiuta...
Zgłoś
Corey_09 2012-05-05, 20:33
A co daje takie machanie łapkami? Lepiej rym załapać czy co?
Zgłoś
e................n 2012-05-05, 23:10
Imie, nazwisko, adres dawaj mnie tu

atl25 napisał/a:

co to są kurwa "rejbany"?

okulary marki ray ban
Zgłoś
Atoco 2012-05-06, 12:12
beat daje rade
Zgłoś
Janeo 2012-05-06, 13:49
Ona mówi coś o skejtoszopach i o rajbanach i ejrmaxach, zaraz ludzie z tego gatunku co ona i jej kolesie właśnie się tak ubierają. Dafuq?
Zgłoś
adamenim 2012-05-10, 19:26
a mi sie odoba... i tresc i forma...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem