📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ale ich modelowo wychujał , a raczej sami sie wychujali modelowo
pewnie jakaś wegańska lwica cos pierdolnęła ze mięso jest be, i chuj, wszyscy bez kolacji.
Niema to jak bić się o jedzenie a jedzenie spierdala w tym czasie
Zjeżdżają się do nas agresywni i silni a skoro mamy co jeść i gdzie spać, tylko przyglądamy się, jak pożerają naszą cywilizację.
I czekamy na swoją kolej.
Dokładnie tak samo jest ze społeczeństwami dzisiejszej Europy.
Zjeżdżają się do nas agresywni i silni a skoro mamy co jeść i gdzie spać, tylko przyglądamy się, jak pożerają naszą cywilizację.
Maciek_z_Grosaru napisał/a:
Zawsze zastanawiałem się, dlaczego w takiej sytuacji stado nie reaguje?
Dokładnie tak samo jest ze społeczeństwami dzisiejszej Europy.
to sie nazywa strach.
Wpierdol za ociąganie się przy polowaniu
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Heh, raczej daleko nie uciekł
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Jak wsrod ludzi... podczas uczty , dwie baby cos do Siebie miały ... wkoncu jedna nie wytrzymała uszczypliwosci drugiej, podbiegła i uderzyła... i zaczela sie awantura... oczywiscie facet probowal rozdzielac, ale kto zrozumie tępe dzidy ?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów