📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
darek1234 napisał/a:
Myślę, że to prawaczki powinny się obawiać najbardziej. Lewaczki mają różne inicjacje za sobą, a prawicowe kutasy wszystko przed sobą
No kurw, faktycznie lewaczki mają różne inicjacje za sobą, część już wącha kwiatki od spodu.
Polki które dają dupy muslimom pewnie kochają takie inicjacje niczym znacznie bydła...
By być 7 matką piątego dziecka dla Ahmeda ku chwale Allaha xDDDDDD
By być 7 matką piątego dziecka dla Ahmeda ku chwale Allaha xDDDDDD
To pokuta, jak dobrze naślinią jęzor nic im nie będzie.
ciekawe czy feministki celowo są ślepe na to co sie dzieje w tamtych pojebanych krajach z kobietami..... aaa zapomniałem, im wygodnie tutaj szczekać i drzeć morde bo nic tutaj im sie nie dzieje
bleblebator1 napisał/a:
szykujcie się lewaczki, to was czeka od waszych gości
Pojebane "prawaku" z Bożej Łaski jak każda inna religia, która nie jest religią Słowian!
Wypierd do Watykanu odbytodajco!
zn506 napisał/a:
U nich takich spraw nie ma
ciekawe czy ten ojczym zabije teraz w odwecie kilku kolorowych
zn506 napisał/a:
wszedłbym do takiej paki z klamką i wszystkich odjebał po kolei. Społeczeństwo od razu czystsze i lepsze
zn506 napisał/a:
U nich gdyby nastolatka oskarżyła ojczyma o molestowanie to znaczy że uprawiała seks pozamałżeński, czyli kara śmierci.
Co za pojebane zwyczaje, robią obrzezanie żeby kobieta nie odczuwała przyjemności przy seksie, przypalają języki żeby nie odczuwała smaku. Może któreś feministki pojadą tam protestować przeciwko takim praktykom?
Wiem że kazało sie babom klękać do miecza, ale żeby do takiej szpatuły? Gdzie logika? Chociaż przyznam że liczyłem na to że najbrzydszej zapierdoli z partyzanta (o przepraszam politycznie poprawnych - z mudżahedina).. Film 2/10
bleblebator1 napisał/a:
szykujcie się lewaczki, to was czeka od waszych gości
Ale nie zesrosz się chrześcijański matole?
troche sie zawidołem , liczylem ze tą brudną łopata zacznie walic ich po tych pustych łbach
Kiedyś się mówiło, że ktoś ma pypcie na języku. Jeżeli to jakaś muslimska profilaktyka, to czemu nie ?
Nazgule i władca ciemnoty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów