Dwudziesty-szósty odcinek bardzo ciekawej serii. W tym odcinku: Pitbull, Nicki Minaj oraz Bastille.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To już drugi odcinek. Pierwszy disco-polo, drugi pitbull... już czekam na dubstep i zapożyczenia jednej nutki od Chopina
co do Nelly Furtado to wiki mówi :
"Do It" to piosenka pop/dance stworzona przez Nelly Furtado, Timbalanda oraz Nate Hills na trzeci studyjny album Nelly Furtado, Loose (2006) wiec nie wiem na chuj tam Timbaland
W styczniu 2007 roku Timbaland został oskarżony o splagiatowanie piosenki. Oryginalnie utwór został skonstruowany przez fińskiego członka zespołu Fairlight, Janne Suni[2].
Ps. nie mam głosu
"Do It" to piosenka pop/dance stworzona przez Nelly Furtado, Timbalanda oraz Nate Hills na trzeci studyjny album Nelly Furtado, Loose (2006) wiec nie wiem na chuj tam Timbaland
W styczniu 2007 roku Timbaland został oskarżony o splagiatowanie piosenki. Oryginalnie utwór został skonstruowany przez fińskiego członka zespołu Fairlight, Janne Suni[2].
Ps. nie mam głosu
danke1111, jak jesteś tak łasy na wirtualne piwka, że będziesz teraz wrzucał wszystkie odcinki tej serii(to już 3 temat w przeciągu 2 dni) to zrób chociaż zbiorczy.
- zelaznalogika.net
oraz ich nowe inicjatywy:
- Sejmlog.pl
- logikatory na facebooku
- logikatory na facebooku
@up - Pomyślę, zobaczę. Wrzucam stare odcinki z przed kilku miesięcy z tego względu, że po prostu ich jeszcze tu nie było.
@sranke1211 Odkryłeś niedawno jutuba,że postanowiłeś go tutaj całego wrzucić?
Aż się boje pomyśleć co będzie jak ci tata pokaże swoje zakładki z filmikami z gejtuba
Aż się boje pomyśleć co będzie jak ci tata pokaże swoje zakładki z filmikami z gejtuba
Imie_jego_44 napisał/a:
danke1111, jak jesteś tak łasy na wirtualne piwka, że będziesz teraz wrzucał wszystkie odcinki tej serii(to już 3 temat w przeciągu 2 dni) to zrób chociaż zbiorczy.
Zbiorcze tematy zakłada moderacja, a nie użytkownik.
Będzie niebawem.
Zabrakło by tego programu dla królów plagiatu Budki Suflera.
@up a jak bys to sklasyfikował?
Kurwa, raz temat przeszedł i spotkał się z aprobatą użyszkodników i nagle będzie wjebywanie wszystkich odcinków ;/
Sadystyczne po chuju. Zaczęło się zarabianie piwek na gimbozjebach przez gimbozjeba. Kurwa kiedy się te wakacje skończą i pójdziecie stąd w pizdu?
bo stare utwory sa poprostu zajebiste i tyle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów