Co się stało że tak przyśpieszył?
mam dwie wersje ale niech Mnie ekspert poprawi : wykonując skręt pod kątem predkosc wzratsa, albo predkosc jest caly czas ta sama , tylko bedąc wysoko nie ma takiego odczucia, bo punkty odniesienia są max jak te domy pare metrow od ziemi (4-6m h.)
ale malutki hihihi :*:*mam dwie wersje ale niech Mnie ekspert poprawi : wykonując skręt pod kątem predkosc wzratsa, albo predkosc jest caly czas ta sama , tylko bedąc wysoko nie ma takiego odczucia, bo punkty odniesienia są max jak te domy pare metrow od ziemi (4-6m h.)
a=V/t
Si vis pacem para bellummam dwie wersje ale niech Mnie ekspert poprawi : wykonując skręt pod kątem predkosc wzratsa, albo predkosc jest caly czas ta sama , tylko bedąc wysoko nie ma takiego odczucia, bo punkty odniesienia są max jak te domy pare metrow od ziemi (4-6m h.)
Już tłumaczę, nie jest to zwykła paralotnia tylko paralotnia typu speed gliding która ma inną budowę od standardowej i jest dużo mniejsza i jak sama nazwa wskazuje służy do szybkiego latania dla osób zaawansowanych.
kurwa tyle dachów do lądowania a on w ścianę
Za to kocham Sadistica