Nokaut na losowej, starszej osobie gdzieś w dzikim Meksyku relacjonowany na bliżej nieokreślone social media.Technika rodem z murzyńskiego getta.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
zero nokautu a po pierwszym prawie to ustał
Mam nadzieję że już rzyga gdzieś krwią i prosi ziomków żeby go dobili w końcu.
No tak... nie ma to jak czerpanie z czarnej "kultury"...
Burn! Loot! Murder!
HAHA dobrze jebanej kurwie starej tez tak kiedys z ziomkami zrobilismy na pkp po piwku i mefie
Już wkrótce zobaczymy gdzieś tych ziomeczków rąbanych maczetą na kawałki ;-P
Retsam napisał/a:
HAHA dobrze jebanej kurwie starej tez tak kiedys z ziomkami zrobilismy na pkp po piwku i mefie
Mam nadzieję, że nie zdążysz się rozmnożyć
Retsam napisał/a:
Pamiętam.... opowiadałeś że w tym czasie stara się czarnuchem pierdoli. Bolało
Retsam napisał/a:
Zapewne pierdolisz jak zwykły troll, ale i tak życzę ci miłych doznań na starość Niech cię przyszłe młode pokolenie też traktuje jak szmatę za którą się podajesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów