📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już drugi raz widze filmik z tego samego miejsca - wygląda jak spot do popełniania samobójstw dla mniej lub bardziej zdecydowanych.
@Bullet991: uważam identycznie... Przy piwku opowiadam historie z sasistica co tam się odpierdala. Czasami nawet mam wkurw, że to takie gówno
te zjeby z brzegu nie mogli sie zlapac za rece nawet i w podwojny łancuch zrobic i wyciagnac te zabłąkane owieczki z wody? aa zapomnialem oni maja 38 iq
A co tam robili? Stoją jak złożeni w ofierze bogom natury. Jakby wioska poświęciła paru niewinnych aby przebłagać Sziwę, czy jakieś inne wymyślone gówno.
No właśnie, co oni tam robili w ogóle? To jakaś nowy sposob na samobójstwo?
O co tu kurna chodziło w ogóle. To jakiś rytualny sekciarski gol do własnej bramki czy co? Czemu wleźli całą grupą do rwącej rzeki. To strasznie głupie nawet jak na małpie standardy.
TwójCzarnyPan napisał/a:
A co tam robili? Stoją jak złożeni w ofierze bogom natury. Jakby wioska poświęciła paru niewinnych aby przebłagać Sziwę, czy jakieś inne wymyślone gówno.
Człowiek jest złożoną istotą i może rozwinął jakiś sposób przetrwania świadomości, tyle że nie znamy nośnika. Jest to możliwe. Dziś z ciągów zer i jedynek masz komunikację, filmy, obrazy.
Też zastanawia mnie,po co tam wleźli? Chyba tylko po to, żeby uwolnić do kosmosu zapisy z twardego dysku. Nielogiczne. Głupie.
W gównianej naturze musi być balans. Jednym brudasom kąpiel w ożywczej rzece przywraca zdrowie, a inni po kąpieli kończą jako nawóz.
Tym tu wyraźnie zabrakło pionizacji
Tym tu wyraźnie zabrakło pionizacji
Jednak jesteście popierdoleni:( ta 2 to dzieciaki. Nie macie swoich, zero empatii, wyjdźcie z piwnic frustraci
onucek napisał/a:
Też o tym słyszałem. Podobno gdy już ułożyli te kamienie to zaczęli hajlować.
baronturbina napisał/a:
Słyszałem o tym. Ponoć banderowscy inżynierowie na górze zabrali ściśle wyliczoną ilość kamieni przez co nurt nabrał siły.
A, ja nie słyszałem, to pewnie jedna z tych historii które opowiadają tylko pedałom
Gregor1494 napisał/a:
A, ja nie słyszałem, to pewnie jedna z tych historii które opowiadają tylko pedałom
Jasne. Dziwne że idealnie rozpoznałeś historie opowiadane tylko pedałom. Jesteś krypto gejem i zgrywasz hetero. Smutny musisz być nie akceptując swojej tożsamości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów