📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tych "gównianoskórych" to nawet matka ziemia nie lubi
A Ci dwaj przy samochodzie to jakby nigdy nic
@Misiek_KRK
Miej do siebie odrobinę szacunki i nie zabieraj głosu... Albo przynajmniej więcej czytaj zanim sięgniesz po klawiaturę! :/
Miej do siebie odrobinę szacunki i nie zabieraj głosu... Albo przynajmniej więcej czytaj zanim sięgniesz po klawiaturę! :/
Misiek_KRK napisał/a:
Tych "gównianoskórych" to nawet matka ziemia nie lubi
Zdecydujcie się wreszcie.
Jak walczą z żydami, to irańczycy cacy, jak spotka ich katastrofa to świetnie
capitancloss napisał/a:
@Misiek_KRK
A Ty czemu strzępisz ryja. Lubisz muslimów to wypieprzaj do Niemiec lub Francji zrobić im loda.
Oni właśnie mają skórę koloru gówna
@Misiek_KRK
Matoł z ciebie, nie mam co do tego wątpliwości...
Matoł z ciebie, nie mam co do tego wątpliwości...
To normalne ukamienowanie - wersja dla większej liczby niewiernych
Misiek_KRK napisał/a:
A Ty czemu strzępisz ryja. Lubisz muslimów to wypieprzaj do Niemiec lub Francji zrobić im loda.
Oni właśnie mają skórę koloru gówna
Ale ty jesteś bezdennie głupi, Irańczycy to Persowie, są muslimami, okej ale są narodem Indoirańskim i etnicznie bliżej im do nas Polaków niż do icków lub arabów którzy są semitami. Poza tym Irańczycy (Persowie) są szyitami a nie sunnitami, walczą przeciw Izraelowi i podczas II WŚ bardzo nam Polakom pomogli. Z resztą z tego co wiem Bośniacy są muzułmanami ale są Słowianami. Nie lubię muzułmanów ale żeby kogoś lubić bądź nie lubić trzeba mieć jakieś pojęcie o jego pochodzeniu a po twoim komentarzu wnioskuje że jesteś jednym z tych którzy pójdą na front zdychać za ropę dla Rothschilda bo takiemu jak ty można wmówić wszystko.
Nie lubię muzułmanów ale Irańczyków (Persów) szanuję, ty pewnie nawet nie wiesz że zanim przyjęli Islam wyznawali Zoroastryzm, religię henoteistyczną podobną do systemu religijnego przedchrześcijańskich Słowian.
Hah, kamerzysta paluchem trącił górę i się rozsypało yenga. W PRC to nawet góry składają i wysyłają do "pokojowo nastawionych"
Lepsze niż hollywoodzkie efekty specjalne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów