📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cyberpunk2077 DLC Pakinstan Camel Cyborg
jbone napisał/a:
jonizator powietrza?
Nie raczej tak odkażają wioske choć według mnie to powinni użyć napalmu lub miotaczy płomieni polecam LPO - 50
Wielbłąd z butlą na garbie leci na główną, ale to ja wrzucam suchary....
sadistic.pl/jazda-figurowa-na-kiblu-vt516161.htm
sadistic.pl/jazda-figurowa-na-kiblu-vt516161.htm
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Wielbłąd z butlą na garbie leci na główną, ale to ja wrzucam suchary....
Jest jak jest i nic na to nie poradzisz. Dlatego tylko przeglądam i nawet nie próbuje niczego wrzucać(raz mi się zdarzyło, ale po pijaku). Zawsze byli, są i będą równi i równiejsi. Sunday jeszcze czasem coś śmiesznego wrzuci, ale Hall to totalny bezbek wrzucający na ilość, często po parę razy, bo już sam nie ogarnia kuwety. Typowy nolife.
@silwerbalk widać, że dawno nikomu nie wrzuciłeś cegieła do kibla i Cię nosi
A na jakość wrzutek jest doskonała rada - dawać wyrzygane piwo autorowi Gwarantuję, że po kilku takich akcjach zacznie się starać
A na jakość wrzutek jest doskonała rada - dawać wyrzygane piwo autorowi Gwarantuję, że po kilku takich akcjach zacznie się starać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów