📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Uwielbiam tą serię. Nie mogę się doczekać trzeciej odsłony Gears'ów
Fajny filmik
Jeżeli to są dla ciebie piękne widoki to jesteś dewiantem... ale cóż, jak się nie ma dziewczyny to się podnieca grami.
Jebany i ani razu nie padł!
lesiot napisał/a:
Jeżeli to są dla ciebie piękne widoki to jesteś dewiantem... ale cóż, jak się nie ma dziewczyny to się podnieca grami.
Sadyści lubią odpadające głowy z tego co mi wiadomo, a że niektórzy wolą stronę główną niż harda to właśnie dla nich.
Czyli rozumiem, że posiadanie dziewczyny wyklucza granie w gry i na vice versa?
Nie wież też o mnie nic, to też z całym szacunkiem - srał Cię pies.
sjp.pl/wie%BFa
Pisać widać nie umiesz, a jakbyś czytać umiał to zrozumiałbyś, że nie chodzi o samo granie tylko o to co dla Ciebie jest "pięknym widokiem".
wiesz* Pisałem coś innego przed chwilą, gdzie padło słowo wież to też mi się napisało 'ż'.
Odebrałem ten post jakbyś to mnie za dewianta uważał, który na dodatek nie ma dziewczyny i podnieca się grami.
Odebrałem ten post jakbyś to mnie za dewianta uważał, który na dodatek nie ma dziewczyny i podnieca się grami.
eot. liczyłem na hedszaty w realu
Wiecie dlaczego B.G. nazwał swoją firmę microsoft?
- To wie tylko jego żona.
eot. liczyłem na hedszaty w realu
Albo jesteś jebanym zboczeńcem, albo masz poważne problemy z seksualnością. Na świecie jest masa pięknych widoków, ale przecież nie może mi się to podobać, bo wg. gimbusa onanizatora, będę dewiantem... i jeszcze ta banda przychlastów stawiająca piwa, że niby to oni tacy w chuj ruchający ^^.
Pozdrów swoją .jpg
Fajny autoaim. Z zapartym tchem czekam na następny filmik z kodem na nieśmiertelność.
Czy tylko ja miałem głupie wrażenie że te headshoty sie powtarzały???
Nie ma to jak strzelanki na konsolę. Przycisk "B" do wycelowania w głowę przeciwnika i przycisk "A" by w niego strzelić.
i teraz gimbusy zaczną tu wrzuciac filmiki z gier :// ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów