📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeszcze trochę i zamiast gej będzie się na nich mówiło "waginosceptyk"
@UP raczej wymarzony
tez mam te gazetkę, co poniedziałęk kupuję,
Właśnie przez takie okładki zacząłem kupować Angore. Się nie pierdolą
Angora jest niezłym tytułem, chociaż po śmierci poprzedniego naczelnego zaczęli trochę iść w stronę sensacyjnych treści, ale do Faktu brakuje im wciąż bardzo wiele.
Mogę polecić także "Fakty i Mity" - chociaż lewackie to miejscami mocno, to zauważyłem tam coś, czego nigdzie indziej nie widziałem. Naczelny w felietonie wstępnym potrafi skrytykować tych drukowanych na ostatniej stronie (Senyszyn i Palikot). Prawdziwa wolność słowa - nie zgadzam się, ale wydrukuję, niech czytelnik oceni sam.
Ogólnie najlepiej czytać zarówno mocno lewe jak i mocno prawe tytuły, a prawdę umiejscowić pośrodku, mając pełen pogląd na opinie z całej sceny politycznej. Wolę jak się w takiej "Frondzie" czy "Faktach i Mitach" nie pierdolą z poglądami niż "Gazetę Wyborczą" i "Rzeczpospolitą" w których chcą coś napisać ale się cykają o tzw. poprawność polityczną.
Mogę polecić także "Fakty i Mity" - chociaż lewackie to miejscami mocno, to zauważyłem tam coś, czego nigdzie indziej nie widziałem. Naczelny w felietonie wstępnym potrafi skrytykować tych drukowanych na ostatniej stronie (Senyszyn i Palikot). Prawdziwa wolność słowa - nie zgadzam się, ale wydrukuję, niech czytelnik oceni sam.
Ogólnie najlepiej czytać zarówno mocno lewe jak i mocno prawe tytuły, a prawdę umiejscowić pośrodku, mając pełen pogląd na opinie z całej sceny politycznej. Wolę jak się w takiej "Frondzie" czy "Faktach i Mitach" nie pierdolą z poglądami niż "Gazetę Wyborczą" i "Rzeczpospolitą" w których chcą coś napisać ale się cykają o tzw. poprawność polityczną.
@up
Akurat w gównie wybiórczym cykają się, o to żeby przypadkiem prawdy nie napisać.
Akurat w gównie wybiórczym cykają się, o to żeby przypadkiem prawdy nie napisać.
znów prawie 400 piw za takie cos? kurwa.
Jak to ładnie móc kopiować a potem szpanować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów