ciekawe czy to rejka na zamówienie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No rejestracji takiej w Polsce nie ma (zwyczajnej samochodowej) Ale może mu rodzina zamówiła żeby inni wiedzieli
Wyraźnie widać D czyli szkop...
Moim zdaniem fake
Niemieckie tablice maja inna ilosc znakow:
Najpierw dwie litery oznaczajace region, potem dwie dowolne i trzy cyfry
Tutaj cos podobnego:
Tutaj cos podobnego:
Układ znaków 3 litery, 3 cyfry można spotkać np. w Szwecji i na Węgrzech. Literki nie są przypisane do żadnej jednostki administracyjnej, tylko są kolejno używane, od AAA do ZZZ. Stąd takie kwiatki potem jak G E J, H U J, P I S, S R A itp.
HUJE 997 dobre
Revenge napisał/a:
Moim zdaniem fake
a wcale nie fake ! fotke trznasnołem samodzielnie w Gdyni... rejka jest szwecka
gdzieś widziałem podobną z tym, że było napisane gay coś tam coś tam i koleś po prostu przykleił sobie naklejkę przed rejestracja o treści "im not"
A wpierdol... Chcesz?!
oookash napisał/a:
A wpierdol... Chcesz?!
Ja poproszę dwa.
PS: zapytaj.com.pl/Category/005,002/2,61528,Szwedzki_czy_Szwecki__stol_.html Jebłem
wgemi napisał/a:
a wcale nie fake ! fotke trznasnołem samodzielnie w Gdyni... rejka jest szwecka
też mam fotke ale nie zdążyłem wrzucić i samochód stoi koło mojego domu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów