Koleś wkręca ludzi, twierdząc że poznał ich przez aplikację dla gejów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jeden z najgorszych żartów jakie można zrobić facetowi. Piwko.
Ch*jowe jak tytuł :C
buahahahhahaha...kiedyś po pijaku dałem ogłoszenie na kilku pedalskich stronkach i wsadziłem telefon znajomego (kawał frajera dla niewtajemniczonych). przez tydzień się zastanawiał, dlaczego do niego ciągle dzwonią pedały i chca mu dupe zorać.....
piwko za przypomnienie mi tej sytuacji.
piwko za przypomnienie mi tej sytuacji.
Chujowa to jest ta gwiazdka ***
Piątka, ja też kiedyś robiłem podobne numery, chodziłem przebrany za księdza po domach starszych osób i udawałem, że zbieram pieniądze na remont kościoła. Podobnie jak w tym filmiku, nie było finału że zartowałem
Kurwa to już robią aplikacje do wyszukiwania pedałów... Ciekawe czy w Rosji już się tym zajęli chłopaki jak z dilerami i pedofilami
@Graalsh
To jest Ozzy solo ;P
Their stuff at least sticks together"
To jest Ozzy solo ;P
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów