📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
czy jesli by zakrecil korek wlewu to istnieje jakas szansa ze samo zgasnie? czy raczej ilosc powietrza w baku spowoduje wybuch. ktos cos??
stasiak965 napisał/a:
czy jesli by zakrecil korek wlewu to istnieje jakas szansa ze samo zgasnie? czy raczej ilosc powietrza w baku spowoduje wybuch. ktos cos??
Jeśli nie robisz sobie żartów i naprawdę się nad tym zastanawiasz, to wystarczy, że obejrzysz filmik w całości.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Jeśli nie robisz sobie żartów i naprawdę się nad tym zastanawiasz, to wystarczy, że obejrzysz filmik w całości.
Pytam powaznie, na filmiku mało szczegółów. Zakładam, że tankowana jest benzyna, zbiornika nie rozsadziło więc płomień podejrzewam, ze może "być w baku". Jeśli waść możesz coś więcej na ten temat to z chęcią przeczytam.
stasiak965 napisał/a:
Pytam powaznie, na filmiku mało szczegółów. Zakładam, że tankowana jest benzyna, zbiornika nie rozsadziło więc płomień podejrzewam, ze może "być w baku". Jeśli waść możesz coś więcej na ten temat to z chęcią przeczytam.
Tylko piana gaśnicza, ognia w baku nie ma, bo gdyby był to tylko przez ułamek sekundy, co by znaczyło, że nie ma w baku za dużo benzyny, są za to łatwopalne opary
Sprawdzął czy to przypadkiem nie to gówno E10
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów