Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W ten oto sposób reagują na to mądrzy ludzie, a nie kurwa ameby łykające historyjki że jak ktoś identyfikuje się jako hinduska dziura w ziemi to jest kiblem rasowo obojętnym. To że ktoś jest chory psychicznie to nie znaczy że trzeba mu przyznawać rację i tolerować dokumentnie wszystko bo wtedy jest się bardzieǰ pierdolniętym od tego kto pieprzy takie kocopoły 😉
zwięźle i na temat!
Ledowe żarówki i ekologia przyczniły się do rozpowszechniania postaw homoseksualnych.
Ledy mamy w domach, w pracy, a nawet w samochodach. Kiedyś naturalne światło z drutu żarowego było zbliżone do słonecznego, a dbanie o siebie i swoją rodzinę było cnotą.
Teraz masz dbać o środowisko kosztem dobra swojej rodziny, a sztuczne światło z diody led hamuje wydzielanie naturalnych hormonów.
Takie są tego efekty.
Łap kolego, przyda ci się.
[ Dodano: 2024-12-07, 15:39 ]
Czekam aż kiedyś spotkam milicję
Będziesz musiał zapierdalać szybciej od światła żeby się w czasie cofnąć.
będzie i milicja jak u was na wukrainie
Czy komuna wraca czy nie to sprawa inna i dyskusyjna, mi o nazwę chodziło bo ona raczej nie wróci. Ale po co włączasz komentarz " u was na Ukrainie" to już zupełnie nie rozumiem, ja z Ukrainy nie pochodzę, obrazić mnie tym nie obrazisz, tylko swoje mielizny umysłowe pokażesz.
@: Warszawa to już Mały Kijów więc posądzając kogoś o bycie ukraińcem nie jest niczym niezwykłym. Przecież to naród bohaterów walczących o naszą wolność więc powinieneś się poczuć zaszczycony taką pomyłką z mojej strony.
W Warszawie też nie mieszkam, ponad 20 już lat. Twoja pomyłka ani mnie grzeje, ani mnie ziębi, po prostu mnie zdziwiła. A co do narodu bohaterów walczących o naszą wolność, nie przeginaj w drugą stronę, tak jak nie wszyscy Ukraińcy to banderowcy tak nie wszyscy walczą, a jeszcze mniej jest bohaterami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów