📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pizda naprawdę wygląda jak abażur
Zaryzykowała z tą żarówką.Gość wygląda na zainteresowanego propozycją.
W ten oto sposób reagują na to mądrzy ludzie, a nie kurwa ameby łykające historyjki że jak ktoś identyfikuje się jako hinduska dziura w ziemi to jest kiblem rasowo obojętnym. To że ktoś jest chory psychicznie to nie znaczy że trzeba mu przyznawać rację i tolerować dokumentnie wszystko bo wtedy jest się bardzieǰ pierdolniętym od tego kto pieprzy takie kocopoły 😉
Co by o sadolu złego nie powiedzieć, to przynajmniej trudno znaleźć tutaj zjeba, który stanąłby w tej dyskusji po stronie cwela z żarówką w dupie.
A kim jest pedalarz w damskich obcisłych laikrach i wąsami???
Jebac_pedalarzy napisał/a:
A kim jest pedalarz w damskich obcisłych laikrach i wąsami???
No pizdą w damskich obcisłych laikach z wąsem...
Obie strony trochę nie widzą o czym mówią i mieszają pojęcia. Płcie biologiczne zawsze były, są i będą 2 nie mniej nie więcej 2 i kropka. Samo pytanie typa "how many genders..." już sugeruje o co mu chodzi. gdyby mu chodziło o płcie biologiczne zapytał by "how many sexes.." a zapytał o gender czyli płeć kulturowa. Wspomnienie o abażurze zapewne miało na celu nawiązania do płci psychologicznej, społecznej czy tożsamości płciowej. Sprawa wydaje się prosta niech typ się czuje nawet i księżycem (były takie przypadki ucznia w UK) ale inni nie muszą tego uznawać 💁♂️
Ledowe żarówki i ekologia przyczniły się do rozpowszechniania postaw homoseksualnych.
Ledy mamy w domach, w pracy, a nawet w samochodach. Kiedyś naturalne światło z drutu żarowego było zbliżone do słonecznego, a dbanie o siebie i swoją rodzinę było cnotą.
Teraz masz dbać o środowisko kosztem dobra swojej rodziny, a sztuczne światło z diody led hamuje wydzielanie naturalnych hormonów.
Takie są tego efekty.
Ledy mamy w domach, w pracy, a nawet w samochodach. Kiedyś naturalne światło z drutu żarowego było zbliżone do słonecznego, a dbanie o siebie i swoją rodzinę było cnotą.
Teraz masz dbać o środowisko kosztem dobra swojej rodziny, a sztuczne światło z diody led hamuje wydzielanie naturalnych hormonów.
Takie są tego efekty.
smc napisał/a:
Ledowe żarówki i ekologia przyczniły się do rozpowszechniania postaw homoseksualnych.
Takie są tego efekty.
O kurwa no patrz jaki żydowski spisek. Uśpili moją czujność. Ja na szczęście mimo posiadania w całym domu lampek ledowych nadal jestem fanem cipek.
Ja od poniedziałku do piątku w godzinach 16-20 identyfikuję się jako autobus i zapierdalam buspasem swoją furą. Czekam aż kiedyś spotkam milicję i takiej odpowiedzi im udzielę jak zapytają dlaczego korzystałem z buspasa.
Szach i mat skurwysyny
Szach i mat skurwysyny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów