📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie no nie gender przecież nie zagraża nikomu. Bo przecież płeć to "rola społeczna". Szkoda że nikt nie powie o tym jak to Money przeprowadził eksperyment na chłopcu polegającym na wychowaniu go jako dziewczynkę (chłopak nie wytrzymał i zabił się).
A co do Hartmana ujmę to tak: ma on ponadprzeciętną - nawet jak na lewaka - tendencję to zmiany poglądów; ciężko się dziwić skoro wywodzić się z rodziny przechrztów. W swoim życiu zdążył być już katolickim księdzem teraz jest hardcorowym ateistom. Pewnie jeszcze na islam przejdzie żeby załapać się na dziewice po śmierci.
A co do Hartmana ujmę to tak: ma on ponadprzeciętną - nawet jak na lewaka - tendencję to zmiany poglądów; ciężko się dziwić skoro wywodzić się z rodziny przechrztów. W swoim życiu zdążył być już katolickim księdzem teraz jest hardcorowym ateistom. Pewnie jeszcze na islam przejdzie żeby załapać się na dziewice po śmierci.
Czy ty masz godność człowieka, żeby papieża Polaka obrażać? No ja się pytam ciebie, dumny jesteś z siebie? Myślisz że dzięki komu kremówki są wciąż popularne i stosunkowo tanie? Gdyby nie on, musiałbyś wcinać pączki z nadzieniem różanym dzień w dzień do osranej śmierci. On dał chociaż ci wybór, a ty i tak go obrażasz.
"Męczy nas już gender sranie, czas na BFF przesłanie. Po to chłopu dali wąsy, żeby one kurwa rosły".
A pamiętacie kto podpisał ustawę gender srender?
Czyj prezydent podpisał, bo srunia dawała kasę na srender?
Czyj prezydent podpisał, bo srunia dawała kasę na srender?
Co to za gówno, ja się pytam?
Z Twojego wczorajszego obiadu zostało to wrzuciłem. Pozdrawiam
nie dawać piw bo hujnia na wierzchu
Kto to kurwa jest w stanie obejrzeć do końca?
To ma i tak większy sens niż te wszystkie gówniane debaty i ciągłe pieprzenie o gender...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów