18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Medivh0 2015-01-06, 15:02 56
Nie no nie gender przecież nie zagraża nikomu. Bo przecież płeć to "rola społeczna". Szkoda że nikt nie powie o tym jak to Money przeprowadził eksperyment na chłopcu polegającym na wychowaniu go jako dziewczynkę (chłopak nie wytrzymał i zabił się).

A co do Hartmana ujmę to tak: ma on ponadprzeciętną - nawet jak na lewaka - tendencję to zmiany poglądów; ciężko się dziwić skoro wywodzić się z rodziny przechrztów. W swoim życiu zdążył być już katolickim księdzem teraz jest hardcorowym ateistom. Pewnie jeszcze na islam przejdzie żeby załapać się na dziewice po śmierci.
Zgłoś
Przystojny_Józef 2015-01-06, 15:09 3
Czy ty masz godność człowieka, żeby papieża Polaka obrażać? No ja się pytam ciebie, dumny jesteś z siebie? Myślisz że dzięki komu kremówki są wciąż popularne i stosunkowo tanie? Gdyby nie on, musiałbyś wcinać pączki z nadzieniem różanym dzień w dzień do osranej śmierci. On dał chociaż ci wybór, a ty i tak go obrażasz.
Zgłoś
teken 2015-01-06, 15:18
Na dobrą sprawę tak właśnie działa telewizja.

Zgłoś
1................0 2015-01-06, 15:22 12
"Męczy nas już gender sranie, czas na BFF przesłanie. Po to chłopu dali wąsy, żeby one kurwa rosły".
Zgłoś
QTouch 2015-01-06, 15:53 10
Co to za gówno, ja się pytam?
Zgłoś
bleblebator1 2015-01-06, 16:02 1
A pamiętacie kto podpisał ustawę gender srender?
Czyj prezydent podpisał, bo srunia dawała kasę na srender?

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
N................o 2015-01-06, 16:14 2
Jezus był Dżender
Zgłoś
Szejder 2015-01-06, 20:17 4
QTouch napisał/a:

Co to za gówno, ja się pytam?

Z Twojego wczorajszego obiadu zostało to wrzuciłem. Pozdrawiam
Zgłoś
L................5 2015-01-06, 22:22 2
nie dawać piw bo hujnia na wierzchu
Zgłoś
sadolus90 2015-01-06, 23:36
Słyszałem, że księża uprawiają dżender.
Zgłoś
i................a 2015-01-07, 0:41 2
Kto to kurwa jest w stanie obejrzeć do końca?
Zgłoś
rejcze12 2015-01-07, 0:51
ale spierdolina
Zgłoś
RybakP 2015-01-07, 0:51
To ma i tak większy sens niż te wszystkie gówniane debaty i ciągłe pieprzenie o gender...
Zgłoś
Prescot 2015-01-07, 1:16
W trakcie II wojny światowej Niemcy zezwalały na aborcje tylko w okupowanych krajach. Pozdrawiam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów