📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
darayavahus napisał/a:
Nie wita sięprzez próg, bo to zwyczaj kulturowy. Jak nie ogarniasz, to do pakistanu. Tam się odnajdziesz, możesz nawet żreć na podłodze.
"Zwyczaj kulturowy" - chyba wśród zidiociałych podludzi. To zabobon, jak nie przechodzenie pod drabiną, spierdalanie przed czarnym kotem, wiara w boga (ogólnie wiara) itp. Jeśli ktoś odpierdala takie akcje, to mi bardzo dużo mówi o takim człowieku, a mianowicie, że w ogóle nie ma sensu gadać z takim pajacem.
toż to tylko w ryj dać można dać
Jebłem hahaha
ARock napisał/a:
Wkurwiająca moda na te , co to kurwa jest
Tak samo, jak i te Twoje "dać mogę dać" jest wkurwiające po tylu latach ciągłego wpierdalania tego wszędzie gdzie się da.
Idź lepiej dać dupy dać i nie marudź.
ARock napisał/a:
Wkurwiająca moda na te , co to kurwa jest
Tak śmiechłem, że pierdłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów