Nawet śmiechłem
Wkurwiająca moda na te śmiechłem, co to kurwa jest
toż to tylko w ryj dać można dać
Oj jak dobrze że jeszcze ktoś walczy z tymi pedalskimi tekstami i to nie to że jestem stary czy coś, bo jak byłem młodszy to też ludzie używali pedalskich tekstów - po tym najłatwiej rozpoznać palanta, no i jeszcze jak chłop mówi na cipkę "muszelka" albo nie wita się przez próg.
Oj jak dobrze że jeszcze ktoś walczy z tymi pedalskimi tekstami i to nie to że jestem stary czy coś, bo jak byłem młodszy to też ludzie używali pedalskich tekstów - po tym najłatwiej rozpoznać palanta, no i jeszcze jak chłop mówi na cipkę "muszelka" albo nie wita się przez próg.
Koło wzajemnej adoracji "Śmierć wrogom polszczyzny!!!".
Oj jak dobrze że jeszcze ktoś walczy z tymi pedalskimi tekstami i to nie to że jestem stary czy coś, bo jak byłem młodszy to też ludzie używali pedalskich tekstów - po tym najłatwiej rozpoznać palanta, no i jeszcze jak chłop mówi na c*pkę "muszelka" albo nie wita się przez próg.
Nie wita sięprzez próg, bo to zwyczaj kulturowy. Jak nie ogarniasz, to do pakistanu. Tam się odnajdziesz, możesz nawet żreć na podłodze.
Jedne mają muszelkę, a inne rozklapiochę. Ale nie oceniam twojej kobiety.
Sam mam 30 ale kurwa to już jest tak cringowe że ja pierdole.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów