Inspekcja w jednostce sie zbliża więc każdy żołnierz chce spierdalać na przepustke.
Kolejka przed pokojem generała jak chuj, ale kto wchodzi i o co kol wiek prosi jest odsyłany z odmową. Każdy kolejny żołnierz jeszcze bardziej wkurwia generała debilnymi powodami na przepustke.
Idzie jąkaty po przepustke. Widzi że kolejka duża może mnie wpuszczą na początek ?
Ch ch chł opaki w w w w wpu u uście mnie na po oo ooo oczątek.
Inni zwęszyli temat przeciez jak on wejdzie jak wkurwi generała to jeszcze mu generał wpierdol spusci bedzie sie działo, wiec wszyscy pieknie go przepuszczają jeszcze jeden mu nawet dzwi otworzył.
Pa pa pa pa aaaanie ge ge geee enerale prze prze przeee pustke chce
Generał zmierzył go wzrokiem i mówi
wypierdalać macie kurwa jebane 3 miesiace przepustki i mi sie kurwa na oczy nie pokazujcie
Wychodzi jąkadło zaciesz na ryju
inni pytaja jak to zrobiles ze Ci dał przepustke na 3 miesiace ?
Trzeeeeba mieć ga ga ga ga ga ga gadaaaane
Kolejka przed pokojem generała jak chuj, ale kto wchodzi i o co kol wiek prosi jest odsyłany z odmową. Każdy kolejny żołnierz jeszcze bardziej wkurwia generała debilnymi powodami na przepustke.
Idzie jąkaty po przepustke. Widzi że kolejka duża może mnie wpuszczą na początek ?
Ch ch chł opaki w w w w wpu u uście mnie na po oo ooo oczątek.
Inni zwęszyli temat przeciez jak on wejdzie jak wkurwi generała to jeszcze mu generał wpierdol spusci bedzie sie działo, wiec wszyscy pieknie go przepuszczają jeszcze jeden mu nawet dzwi otworzył.
Pa pa pa pa aaaanie ge ge geee enerale prze prze przeee pustke chce
Generał zmierzył go wzrokiem i mówi
wypierdalać macie kurwa jebane 3 miesiace przepustki i mi sie kurwa na oczy nie pokazujcie
Wychodzi jąkadło zaciesz na ryju
inni pytaja jak to zrobiles ze Ci dał przepustke na 3 miesiace ?
Trzeeeeba mieć ga ga ga ga ga ga gadaaaane