Had daba dabi di daba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Had daba dabi di daba
Ten serial jest do dupy, nie ginie w nim ani jeden amerykański żołnierz, jebana amerykańska propaganda....
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Serial jest bardzo realistyczny, pokazuje, że wojna z Irakiem/Afganami to polityczny żart, tak wyglądała nieprzygotowana amerykańska ofensywa a jeszcze gorzej Iracka defensywa. Spójrz, że nawet nie mają pustynnych mundurów, bo tych nie mieli kiedy uszyć dla całej armii. Wiem, że pie**dolę, ale takie są fakty. Strzelanina się rozpoczęła kiedy Alkaida wpadła na pomysł aby się wysadzać w powietrze.
Serial jest bardzo realistyczny, pokazuje, że wojna z Irakiem/Afganami to polityczny żart, tak wyglądała nieprzygotowana amerykańska ofensywa a jeszcze gorzej Iracka defensywa. Spójrz, że nawet nie mają pustynnych mundurów, bo tych nie mieli kiedy uszyć dla całej armii. Wiem, że pie**dolę, ale takie są fakty. Strzelanina się rozpoczęła kiedy Alkaida wpadła na pomysł aby się wysadzać w powietrze.
@up
tylko żę całość wygląda jak jedna wielka wesoła amerykańska wycieczka Hummerami po Iraku gdzie Amerykański żołnierz rozpierdala wszystko co do niego strzela nie ponosząc przy tym żadnych strat. Gdzie tu realność, no bo ni9e będą pokazywać flaków i krwi oraz urwanych kończyn, mogło by to spowodować prze ciesz skrócenie kolejek amerykańskich poborowych...
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
tylko żę całość wygląda jak jedna wielka wesoła amerykańska wycieczka Hummerami po Iraku gdzie Amerykański żołnierz rozpierdala wszystko co do niego strzela nie ponosząc przy tym żadnych strat. Gdzie tu realność, no bo ni9e będą pokazywać flaków i krwi oraz urwanych kończyn, mogło by to spowodować prze ciesz skrócenie kolejek amerykańskich poborowych...
A co do strat to fakt, że w tej jednostce nikt nie zginął i pewnie strasznie nad tym ubolewają że Cie rozczarowali. Na pocieszenie masz sceny w których gadają o stratach w jakimś tam mieście i o powieszonym marines.
A co do strat to fakt, że w tej jednostce nikt nie zginął i pewnie strasznie nad tym ubolewają że Cie rozczarowali. Na pocieszenie masz sceny w których gadają o stratach w jakimś tam mieście i o powieszonym marines.
Jak porównacie ilu Amerykanów zginęło przy ilości zabitych brudasów, to będziecie mieć obraz, czemu nie było warto marnować dla nich miejsca. I jasne, że to jest propaganda, ale przynajmniej śmieszna.
znawcaekranu napisał/a:
@up
Spójrz, że nawet nie mają pustynnych mundurów, bo tych nie mieli kiedy uszyć dla całej armii.
Nie mundury tylko MOPP'y. Mundury pustynne mieli, założyli w końcówce.
znawcaekranu napisał/a:
@up
Wiem, że pie**dolę
To po co Zabierasz w ogóle głos ?
znawcaekranu napisał/a:
@up
Strzelanina się rozpoczęła kiedy Alkaida wpadła na pomysł aby się wysadzać w powietrze.
Skąd pewność, że to była akurat Al-kaida ?
xtraludek napisał/a:
Ten serial jest do dupy,
Gust jak gust, jeśli wolisz "Na wspólnej" to Twoja sprawa.
xtraludek napisał/a:
nie ginie w nim ani jeden amerykański żołnierz
Nie ginie żaden 'żołnierz' bo to serial o 'Marines', więc mógłby co najwyżej zginąć 'Marine'. Dla ludzi w PL może to być to samo ale w USA nazywają ludzi z różnych formacji inaczej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów