W Ninkowie na Mazowszu kierujący toyotą ciągnął na pasie holowniczym wózek inwalidzki, na którym siedział 92-latek. Na łuku drogi mężczyzna spadł z wózka i poniósł śmierć na miejscu. Policjanci ustalają dokładne okoliczności wypadku. W poniedziałek policjanci z Przysuchy otrzymali zgłoszenie o wypadku drogowym z udziałem mężczyzny poruszającego się na wózku inwalidzkim. Skierowani na miejsce funkcjonariusze ustalili, że 72-letni kierujący toyotą ciągnął, zamontowanym do auta pasem holowniczym, wózek inwalidzki, na którym siedział 92-latek. Jak się okazało, chciał w ten sposób pomóc mężczyźnie, któremu rozładował się akumulator. Podczas holowania, na łuku drogi, siedzący na wózku mężczyzna upadł za jezdnię. Pomimo reanimacji podjętej przez wezwanych na miejsce medyków, mężczyzna zmarł na miejscu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Dobry sąsiad pomógł w potrzebie
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnio widziałem takiego dziadka na elektryku walił pod prąd na trasę Wrocław > Lubin, zjeżdżał od legnicy na ślimaku, społeczność lokalna już go ścigała... xD Także dziadek nie był sam w swoich poczynaniach, agentów podobnych nie brakuje.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Do nagrody Darwina to się chyba nie kwalifikuje niestety a szkoda bo dawno nie widziałem takiego spierdolenia umysłowego. Jak to mawiał Einstein - tylko dwie rzeczy są nieskończone, wszechświat i ludzka głupota (przy czym co do wszechświata to nie był pewien).
A tam, dziadek przynajmniej odszedł na pełnej kurwie. Starość jest chujowa. W tym wieku człowiek ma już niewiele radości z życia, a taka ostra jazda na pewno sprawiła mu dużo radości. I chyba lepiej tak umrzeć niż w męczarniach, na raka. Albo powoli, z demencją i skończyć jak warzywo.
W konkursie na największą głupotę i skrajny brak logicznego myślenia mogliby wygrać. Po 65 roku życia co roku lekarz, testy na logiczne myślenie i na refleks. Inaczej tego nie widzę, bo się robi katastrofa na drogach.
Przynajmniej umarł dobrze się bawiąc a nie przykuty do łóżka gapiąc się w sufit
Jesse.Pinkman napisał/a:
Do nagrody Darwina to się chyba nie kwalifikuje niestety a szkoda bo dawno nie widziałem takiego spierdolenia umysłowego. Jak to mawiał Einstein - tylko dwie rzeczy są nieskończone, wszechświat i ludzka głupota (przy czym co do wszechświata to nie był pewien).
Cóż, Polak zaradny potrafi!
TytanowyRosomak napisał/a:
można by spokojnie było do bagażnika wjebać
Tak, jak by któryś z nich nazywał się np. Jan Łuka, a tak to sobie mogli co najwyżej linką przywiązać.
Bul_od_bytu napisał/a:
Dziadkom odpierdala od tych 14 i 15 emerytur
Ewidentnie. Jako pierwszy znalazłeś przyczynę problemów społecznych i skłócenia narodu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów