Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"On nie jest mistrzem przewidywania. "
On jest ćwierćinteligentem bez grama wyobraźni.
Skąd niby wiesz że jest Słowianinem ????
A Ty niby kim jesteś chłopczyku? Zdradzę Ci tajemnicę, nie każdy jak TY i Twoje grono w którym pewnie się obracasz posiada IQ 50.
Kretyn....
Nie wiem czy jest Słowianinem, ale patrząc na twój nick wnioskuję, że dużo się nie różnicie.
Nie wiem czy jest Słowianinem, ale patrząc na twój nick wnioskuję, że dużo się nie różnicie.
"Geniusz", czy Ty właśnie wnioskujesz to kim jestem po moim nicku? W życiu realnym też zakładasz kim ktoś jest po np. jego imieniu? Podpowiem , osobę ocenia się po jej wypowiedziach, zachowaniu.
Ja pierdole jaki ciemnogród. Doucz się człowieku i zacznij myśleć proszę bo tak to tylko marnujesz tlen.
"Geniusz", czy Ty właśnie wnioskujesz to kim jestem po moim nicku? W życiu realnym też zakładasz kim ktoś jest po np. jego imieniu? Podpowiem , osobę ocenia się po jej wypowiedziach, zachowaniu.
Ja pierdole jaki ciemnogród. Doucz się człowieku i zacznij myśleć proszę bo tak to tylko marnujesz tlen.
Po wielkości kija w twojej dupie łatwo można stwierdzić, że jesteś Słowianinem
Ty wiesz w ogóle kto to był testoviron? Jak ktoś się nim jara to dla mnie jest zjebany.
Jak nie wiesz to idź się doucz i nie pierdol bzdur.
Ty wiesz w ogóle kto to był testoviron? Jak ktoś się nim jara to dla mnie jest zjebany.
Jak nie wiesz to idź się doucz i nie pierdol bzdur.
Testovironem najbardziej jaraja sie ci z ktorych on cisnal beke, czyli glownie kompleksiarze i cwoki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów