📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Był samochód i nie ma samochodu
Mam nadzieję że w Turcji auta tanie,bo gość z potencjałem.
nie chciał pewnie porysować dachu, już nie będzie miała takiego problemu
niestety, ale prawdą jest, że tamtejsze ludy cechują się znacznie niższym ilorazem inteligencji niż przeciętny mieszkaniec Europy, im bliżej pustyń tym głupsi
zwierzak30 napisał/a:
Mam nadzieję że w Turcji auta tanie,bo gość z potencjałem.
Z tego co wiem od Turka, który u mnie w miescienprwcowal w kebabie, to tam Auta są droższe jak u nas.
SpirytusSalicylowy napisał/a:
niestety, ale prawdą jest, że tamtejsze ludy cechują się znacznie niższym ilorazem inteligencji niż przeciętny mieszkaniec Europy, im bliżej pustyń tym głupsi
Bzdura, odwalanie takich numerów na przejazdach to jest polski sport narodowy. Czyli jesteśmy nawet poniżej turków pod względem inteligencji na drodze.
zonk napisał/a:
mówiłem o Europie, a nie tym pierdolniku zacofanymBzdura, odwalanie takich numerów na przejazdach to jest polski sport narodowy. Czyli jesteśmy nawet poniżej turków pod względem inteligencji na drodze.
Cytat:
nie dość ze stary i głupi to jeszcze turek...
Kumulacja głupoty jak w totolotku.
Za jego czasow nie bylo pociagow a szlabany same sie zamykaly i otwieraly
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów