nie wiem co o tym myśleć ale kosa zaje...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja wiem co o tym myśleć. Debil, który już dawno powinien siedzieć w pierdlu z wybitymi zębami. Gałę robić 10 razy dziennie, cwelonym być 50 razy dziennie. Żreć gruz od rana do wieczora. W dupie mam, że to czarne. W dupie mam te wasze zapędy rasistowskie, pomieszanie pojęć i wieczne pieprzenie o tym samym.
Oj, zamknijcie już się. To jest sadistic, a nie kółko obrońców praw zwierząt do cholery. Zamiast się cieszyć jak jej zajebał tak jak było kiedyś, to teraz o matko, jakie to straszne, co on jej zrobił, powinni mu jaja urwać!!!!!111
bo po jezdni się nie łazi
Nie no chamsko w opór ale uśmiałem się do łez Drugą też mógł wykurwić I tak jak kolega wyżej napisał - tak sadol podrywa laski
Asfalt położył się na asfalcie, co w tym dziwnego
dobrze jej tak , może go zdradziła albo zjadła mu banany
Gudio89 napisał/a:
Zamiast się cieszyć jak jej zajebał tak jak było kiedyś, to teraz o matko, jakie to straszne, c
Ty akurat kurwa wiesz jak tu było kiedyś......
co się tak rzucacie? to sadistic , mi się podoba ! więcej takich :v
o kurwa fuzja
Masterof napisał/a:
Ty akurat kurwa wiesz jak tu było kiedyś......
A skąd ty kurwa możesz to wiedzieć? Ja też nie dołączyłem wraz z Wielkim Wybuchem, tylko parę miesięcy temu, a sadola sobie przeglądam od dłuższego czasu. A to że założyłem konto niedawno, żeby odpowiadać na takie pierdolenie w komentarzach, nie świadczy o tym że nie wiem jak było i jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów