Z niecierpliwością czekam kiedy zaczną lansować zoofilię albo nekrofilię.
Weźmy takich zoofilów. Przecież to niezależne od nich! Przecież, to tylko preferencja, nikomu nic złego nie robią. Powinni adoptować dzieci, przecież adoptowane dziecko nie stanie się owcą!
Good night left side
Właściwie to w czym jest problem?
@up Idź być lewakiem gdzie indziej. Pedały i lesby to to samo zło, które ma na celu niszczenie społeczeństwa i wmawianie wszystkim, że to jest całkowicie normalne. A dla mnie i pewnie dużej części użytkowników portalu jest to dewiacja, która nie powinna być traktowana na równi z ludźmi normalnymi (mam na myśli hetero).
1) Nie jestem lewakiem.
2) Samo zło? Co złego robią? Jako homofob i rasista robisz gorsze rzeczy od nich.
3) Homo to nie jest coś nienormalnego.
@up Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie daję sobie prać mózgu przez TVN i Wyborczą. No ale już możesz sobie najeżdżać na kościół, polskość, honor, patriotyzm i moralność, to takie modne w tych czasach. Myśl samodzielnie pajacu...
Z tej wyliczanki wyrzuć kościół, Polska to państwo świeckie. Za to dajesz sobie prać mózg przez Rydzyka, TV Trwam, Radio Maryja.
@2up jestem ateistą a też myślę podobnie jak Nokia. I co teraz?
Z niecierpliwością czekam kiedy zaczną lansować zoofilię albo nekrofilię.
Weźmy takich zoofilów. Przecież to niezależne od nich! Przecież, to tylko preferencja, nikomu nic złego nie robią. Powinni adoptować dzieci, przecież adoptowane dziecko nie stanie się owcą!
Good night left side
Ateistą, bo to teraz takie modne? Zoofilia i nekrofilia jest prawnie zakazana. Homo nie krzywdzą partnera, bo są ze sobą za obopólną zgodą. Co przy zoofilii i nekrofilii nie występuje i robią to wbrew chęci "partnera".
@Nokia3310 - Dogmaty kościoła w sprawach seksualności są dziwne, niby jesteśmy wolni mamy wolną wolę, jesteśmy wywyższani ponad inne stworzenia na ziemi, a jeśli chodzi o seks to jest dopuszczalny tylko w celu prokreacji... jak zwierzęta, a dla przyjemności to już nie...