Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

h🤬j w dupe gepardowi niech wp🤬li kogos albo niech ktos sie na niego wysra to jest p🤬lony sadistuic a nie animal planet qurwa jego mac...

k181c napisał/a:
h🤬j w dupe gepardowi niech wp🤬li kogos albo niech ktos sie na niego wysra to jest p🤬lony sadistuic a nie animal planet qurwa jego mac...
Taki z Ciebie wielki Sadysta, a przekleństwa cenzurujesz...

nic k🤬a nie cenzuruje bo ocenzurowanie"k🤬y, h🤬ja" badz innego przeklenstwa jest nie zgodne z regulaminem sadistica... a co do "qurwa" u gory... "przeoczenie" jeblem sie po prostu h🤬j mi za to w dupe

k181c Ha ale z ciebie pedal c🤬j ci w oko bo w dupsko to dla ciebie nagroda

Szacun dla operatora kamery, że to uchwycił bez żadnych rozmazań, drgań, itd.
Co do geparda, to zauważcie że głowa znajduje się praktycznie cały czas na tym samym poziomie, tułów zresztą też, tylko łapy są ruchome. Pełne skupienie. Piękno natury, zajebisty filmik.
Co do geparda, to zauważcie że głowa znajduje się praktycznie cały czas na tym samym poziomie, tułów zresztą też, tylko łapy są ruchome. Pełne skupienie. Piękno natury, zajebisty filmik.

jak nazywa się najszybsze zwierzę na świecie?
- gepard
a jak nazywa się najszybszy ptak na świecie?
- ptak geparda...
- gepard
a jak nazywa się najszybszy ptak na świecie?
- ptak geparda...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie