📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a wydygał i tak kierowca bo się zatrzymał
Baba: Jakie słodkie, jak sobie grzecznie spacerują. A potem drze ryja zdziwiona pizda, bo jakim prawem tamtędy jechał samochód.
Chłop: I co zrobił? Co zrobił? Cicho, cicho.
Chłop: I co zrobił? Co zrobił? Cicho, cicho.
Teraz na szybkości wyskoczyć i pozbierać, jeszcze nie jest rozjeżdżone zbytnio.
2. Drastycznie zwolnili i przyblokowali prawy pas.
3. Czekali i zmusili innych uczestników ruchu do skorzystania z pasa zajętego przez bernikle.
Ale to tylko moja opinia. Dziękuję.
1, Włączyli awaryjne
2. Drastycznie zwolnili i przyblokowali prawy pas.
3. Czekali i zmusili innych uczestników ruchu do skorzystania z pasa zajętego przez bernikle.
Ale to tylko moja opinia. Dziękuję.
Jak by pomyślał, to by trąbił na ptaki, żeby odfrunęły, nawet mógł sprawdzić w lusterku czy nic nie jedzie i skręcić, udawać, ze chce w nie wjechać, bo przecież oczywiste było, że coś im się stanie jak tak łażą po drodze.
@Owlman
i chuj, to tylko ptaki.
Jak ci starą pierdolną na pasach to zabierze śmieciarka bo to tylko twoja stara ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów