📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Heh, kiedyś zjadłem 28 tych małych papryczek czerwonych, bo po prostu je lubię, nie wiedziałem potem czy srać czy rzygać ...
Swoją drogą, podoba mi się jak facet uświadomił sobie:
-This was stupid!
-This was stupid!
zulowski napisał/a:
-This was stupid!
Szkoda, że wcześniej tego oświecenia nie doznał, po fakcie to każdy jeden mądry
Tag "sadysta" zamieniłbym raczej na "masochista".
no to czekamy na twoj filmik skoro juz sie pochwaliles to pasowaloby wrzucic jakis filmik by nie wyjsc na ciote ktora duzo mowi a chuja robi :p
@chinchil
Nie ma szans, dalej zjadam po kilka, bo cholera uwielbiam meksykańskie żarcie, ale tego wyczynu nie zamierzam powtarzać
Nie ma szans, dalej zjadam po kilka, bo cholera uwielbiam meksykańskie żarcie, ale tego wyczynu nie zamierzam powtarzać
dla tych co nie wiedzą
po zjedzeniu takiej ilosci papryczki można bez uprzedniego treningu naturalnie zejść
i ciekawostka po tych papryczkach miło robi się kupe następnego dnia
po zjedzeniu takiej ilosci papryczki można bez uprzedniego treningu naturalnie zejść
i ciekawostka po tych papryczkach miło robi się kupe następnego dnia
W sumie to nie jest krew z trzewi tylko ta co spłynęła mu z nosa do przełyku, co nie zmienia faktu że kolo jest ostro popierdolony
Zrozumiesz jak stracisz włosy
Gurgul99 napisał/a:
Nie rozumiem tych pojebów, siedzących w domu w czapkach...
Po to się je pikantne potrawy, żeby było chłodniej. Jak byś do szkoły chodził to byś wiedział
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów