📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Głupek jak ktoś nie jest przyzwyczajony do kapsaicyny można nawet zejść, jak podobnie z piciem flaszek na raz. Jeśli ktoś byłby nie przyzwyczajony do alkoholu takie stężenie zatrzyma serce i jak szczęście dopisze zobaczylibyśmy to na hardzie.
Z doświadczenia wiem, że lepiej popijać zimnym mlekiem. Im więcej tłuszczu w mleku, tym lepiej.
MrTarryLimbert
Ponieważ kapsaicyna czyli substancja która daje złudne uczucie "palenia" jest rozpuszczalna w tłuszczach czy alkoholu także wóda dobra jak zawsze
Ponieważ kapsaicyna czyli substancja która daje złudne uczucie "palenia" jest rozpuszczalna w tłuszczach czy alkoholu także wóda dobra jak zawsze
Nie rozumiem tych pojebów, siedzących w domu w czapkach...
I to jest kurwa sadol, a nie
Cześć, czy ktoś wie może jaki to płyn do naczyń w zielonej butelce który widać gdy pije wodę z kranu ?? chciałem dziewczynie kupić i pokazać ten filmik żeby pamiętała co zrobię jak wyjdzie z kuchni
Moim zdaniem i tak ma farta, że to wyrzygał, bo krwawiłby jeszcze z odbytu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów