na stacjach dyskietek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gimbusy zastanawiają się, co to za urządzenia tzw. "stacje dyskietek"
@up kaset do atari albo commodore nie znają a ustawianie głowicy to już inna baśń
Jakby kogoś interesowało, hyhy
What is love?
Doom
Superman
James Bond
Joshi's Island
Doctor Who
This is Halloween
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
What is love?
Doom
Superman
James Bond
Joshi's Island
Doctor Who
This is Halloween
Wszystko ładnie pięknie. tylko co to robi na sadolu ?
Shymeq napisał/a:
obecne gimbusy tj 96,97,98 jeszcze pamiętają co to dyskietki i comodore więc
poza ty chyba też jesteś gimbem, patrząc na puchałkę w twoim avku
Jak on to robi?
@up Wybór sektora na dysku magnetycznym odbywa się za pomocą silnika krokowego, przesuwającego głowicę odczytującą dane. Silnik krokowy jest sterowany pewną sekwencją impulsów elektrycznych, przy różnej częstotliwości impulsów silnik wydaje dźwięk o różnej tonacji.
dawid301293 napisał/a:
Wszystko ładnie pięknie. tylko co to robi na sadolu ?
Mówi to koleś, który sam nie dodał żadnego tematu....
ja nie wiem kto ma tyle energii/czasu/pieniedz by babrac sie z takim zlomem. i czemu ma to niby sluzyc ?
producenci gownianych dzwiekow.
Shymeq napisał/a:
Gimbusy zastanawiają się, co to Ghostbusters
Zaloguj się napisał/a:
ja nie wiem kto ma tyle energii/czasu/pieniedz by babrac sie z takim zlomem. i czemu ma to niby sluzyc ?
po komentarzu sądzę, że za każdym otwarciem Twojego pyska wydawane są gówniane dźwięki.
Ktoś się spocił wyszło co najmniej ciekawie,
Uszanuj to
teraz na jego miejscu wydałbym płyte
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów